Arama

Lara

Güncelleme: 14 Kasım 2010 Gösterim: 29.539 Cevap: 4
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
25 Mart 2007       Mesaj #1
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
19.03.1979 Kırıkkale’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Müzisyen bir aileden gelen Lara’nın, babası ve ağabeyi yıllardır müzikle uğraştığı için hayatının her bölümünde müzik vardı ve var olacak...

Sponsorlu Bağlantılar
Ortaokul döneminde iki sene İngilizce eğitimi aldı. Daha sonra lise öğrenimini bitirdikten sonra uçak hostesliğini başarıyla tamamladı. Ama hiç hosteslik mesleğini yapmadı. Çünkü 'Benim bütün hayatım müzik' diyen Lara müziği seçti...

Albümü çıkmadan önce de Alanya’da sahne alan ağabeyi İzzet Keskin’e vokalistlik yaptı...

Ve mutlu son. 'IŞIK' adlı ilk albümüyle müzik piyasasına bomba gibi düştü. Ozan Video’dan 2002 yılında albümü çıktı. Ve yılın en iyi çıkış yapan şarkısı ödülünü 'ALLAH VERSİN' adlı çıkış şarkısıyla aldı...

Şimdi iki yıllık bir çalışma sonucunda Ozan Video’dan 2. albümü 'ADAM GİBİ ADAM' ile müzik marketlerdeki yerini aldı...

LARA, 'Yaşadığım sürece şarkı söylemek ve dans etmek benim için bitmeyecek. Benim hayata bakışım ve bütün dünyam bu' diyor...

Biyografi Konusu: Lara nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Lara

Sponsorlu Bağlantılar
lara3ct7

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #3
arwen - avatarı
Ziyaretçi
lara2ws2
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
20 Haziran 2008       Mesaj #4
arwen - avatarı
Ziyaretçi
lara1jt9
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
14 Kasım 2010       Mesaj #5
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Türk pop müziğinin başarılı yorumcusu Lara'nın "IŞIK", "ADAM GİBİ ADAM" ve "YADİGAR"dan sonraki 4. stüdyo çalışması, Ozan Video etiketiyle Kasım ayında müzik severlerin beğenisine sunuluyor.

Dans yeteneğini vokal performansı ile birleştirerek, kendi yarattığı stilin tartışılmasız tek ismi olan Lara, bu yıl yeniden müzik kariyerinde yeni bir sayfa açıyor.

3 şarkıdan oluşan maxi singleda yer alan şarkılarda Aşkın Tuna, Lara, Ümit Kuzer, Erhan Bayrak, Yıldıray Gürgen ve Murat Güneş gibi müzisyenlerin imzası bulunuyor. Ünlü balaban sanatçısı Alihan Samedov'un eşlik ettiği projenin oluşum süreci 1 yıl sürdü.

İsa Kotan'ın prodüktör, Lara'nında süpervizör olduğu singleda, müzikal direktörlüğü Lara ve Erhan Bayrak birlikte yaptılar. Kayıt ve mix aşamasını Yıldıray Gürgen, Martin Cru Spencer, Orkun Üstündağ ve Özer Yener'in üstlendiği çalışma, gerek soundu gerekse sözleri açısından Lara'nın kariyeri açısından en olgun çalışması.

Yolla'nın ilk video klibi, sözleri Aşkın Tuna'ya müziği Lara'ya ait maxi single ile aynı adı taşıyan şarkıya, Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde 40 kişilik bir ekibin 18 saat süren çalışması sonucunda çekildi.