Arama

Kalibre Parodi

Güncelleme: 14 Şubat 2016 Gösterim: 3.298 Cevap: 0
fazio - avatarı
fazio
Ziyaretçi
29 Ekim 2010       Mesaj #1
fazio - avatarı
Ziyaretçi
Kalibre Parodi yani gerçek ismiyle 'Şevder Güngördü' 21 Şubat 1990 tarihinde Diyarbakır'da doğmuştur. 4 sene sonra ailesiyle Aydın/Söke'ye yerleşmiştir. İlkokula burda başlamıştır. Birinci sınıfın sonunda babasının vefatı üzerine annesi ve kardeşleriyle beraber İstanbul/Zeytinburnu'na taşınmıştır. Maddi zorluk sebebiyle yaklaşık 1 sene burda kaldıktan sonra Diyarbakır'a tekrar geri dönüş yapmışlardır. 2002 yılında birtakım nedenlerden dolayı tekrardan İstanbul'un yolunu tutmuştur.
2004 yılında Eminem,Craig David vs dinleyerek, hiphop kültürünü benimsemiştir. Aynı yıl sonunda ilk şarkı sözlerini yazmaya başlamıştır. 2007 yılında ilk demo kaydını alarak, bu işi hobi olarak yapmanın dışında gerçekten çok iyi şeyler yapma kararı almıştır. 2008 yılında Nahiras Nawa ile Esaret Recordz'u kurarak ilk stüdyo çalışmalarına başlamıştır. Aynı yıl beatmaker'lığa başlamış ve basitte olsa yıl sonunda Sisler Bulvarı(ilk albüm), Paranoia adında da beat albümü yapmıştır. 2009 yılında çalışmalarını sıklaştırmış ve Parodi Beat Production adıyla Klavyemden Dökülenler ve Yelpaze I, beat albümlerini çıkarmıştır. Yıl içinde Nahiras Nawa ile ortak albüm Esinti'yi dinleyicilerine sunmuş ve olumlu tepkiler almıştır.
Sponsorlu Bağlantılar
2010 yılında ise ilk solo albümü Ritüenia'yı çıkarmıştır ve bu albümde tamamen melankolik duyguları işlemiştir. Ardından Radde adında solo albüm ve Yelpaze II adında 4. beat albümünü yayınlamıştır. Parodi Recordz bünyesinde çalışmalarına devam eden Parodi, birçok albüme beatleriyle ve düetleriyle eşlik etmiştir. Kalibre Parodi, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

İletişim;

Kalibre Parodi Bree on Myspace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Download
Kalibre Parodi PB. on Myspace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads (bu adres kullanım dışı)
Kalibre Parodi | Facebook
Kalibre Parodi (Kalibreparodi34) on Twitter

Kalibre Parodi - Ritüenia (solo albüm)
File-Upload.net - KalibreParodiRituenia.rar

Kalibre Parodi - Yelpaze (Beat albüm I-II)
File-Upload.net - Parodi-Beat---Yelpaze.rar (Yelpaze I)
File-Upload.net - YELPAZE.rar (Yelpaze II)

Kalibre Parodi - Radde (solo albüm)
File-Upload.net - Radde.rar
Son düzenleyen Safi; 14 Şubat 2016 00:22
Biyografi Konusu: Kalibre Parodi nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

13 Temmuz 2012 / Misafir X-Sözlük
 Parodi
13 Mart 2008 / PocahontaS Taslak Konular
14 Şubat 2016 / Safi X-Sözlük