Arama

Songül Karlı

Güncelleme: 10 Aralık 2012 Gösterim: 10.742 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
10 Aralık 2012       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Songül Karlı
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

font>omuzomuza

Songül Karlı (d. 1973, Tokat), Türk halk müziği sanatçısı, Tv sunucusu. 1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına girdi. Bugüne kadar 10 tane müzik albümü yapan sanatçı 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM en iyi kadın sanatçı ödülü 'nün sahibi oldu. 2007 'de ilk defa Kanal 7 'de kendi adını taşıyan müzik programını sunduktan sonra önce aynı kanalda yayınlanan daha sonra FOX (Türkiye) 'de yayınlanmaya başlayan evlenme programı Su Gibi 'yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sunmaktadır. Sanatçının ilk evliliğinden 2006 yılında dünyaya gelmiş bir çocuğu bulunmaktadır.

Albümleri
  • 1991 : Derman sendedir
  • 1992 : Böyle olurmu
  • 1993 : Oralıyam ben
  • 1994 : Dal boylum
  • 1994 : Dokunsalar ağlayacağım
  • 1995 : Yanık bir Türkü
  • 1996 : Omuz omuza
  • 1997 : Türküler Kervanı 1
  • 1998 : Yalan
  • 2002 : Bir yana
  • 2003 : Dost Ezgiler 2
  • 2004 : Kaç bahar
  • 2006 : Sevgisiz yıllar

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Songül Karlı nereli hayatı kimdir.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
10 Aralık 2012       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye

Songül karlı
ilk albümü Derman sendedir ile 1991 yılında dinleyicileriyle buluştu…
Sponsorlu Bağlantılar

Türk halk müziğimizin prensesi Songül karlı ilk albümü Derman sendedir ile 1991 yılında dinleyicileriyle buluştu. Sadece yaptığı işlerle gündeme gelen türkücü bugüne kadar tam 10 albüm yaptı.

Songül Karlı sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu’ndan 2002 yılında ayrılrdı.

Songül Karlı’nın 3 yıl önce evlendiği Baykal Gümüş’ten oğlu oldu. 6 ağustos 2006′da dünyaya gelen Efe Furkan erken doğum nedeniyle Acıbadem Medicol Hastanesinde kuvözde tutuldu.

TV PROGRAMLARI VE SONGÜL

Songül karlı yeni projelere imza atarak yeni albüm çalışmalarına uzun bir ara verdi. Televizyon ekranlarında fazla görünmeyen Songül Karlı sağlık ve kadın programlarıyla karşımıza gelecek.

Songül Karlı sevenleriyle ilk kez 14 Nisan 2007′de Kanal 7 ekranlarında buluşuyor. Bu hafta ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan “Songül Karlı ile Cumartesi”de türküler okunacak uzman konuklarla merak edilen konularda bilgiler verilecek. Sanatçıların da ağırlanacağı program baharla birlikte daha da canlanan hafta sonuna neşe katacak. Güzel bir cumartesi geçirmek türkülerle neşelenmek isteyenler Kanal 7 ekranlarında buluşuyor. Halk müziğinin sevilen sesi Songül Karlı yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarında. “Songül Karlı ile Cumartesi” sevilen sanatçıları hayranlarıyla buluşturmanın yanı sıra merak edilen konuların uzman isimlerini de programda ağırlayacak. Hafta sonunun tiryakilik yaratacak programında pek çok sürpriz izleyenleri bekliyor. “Songül Karlı ile Cumartesi” cumartesi günleri saat 16.00′da canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında.

Songül Karlı ve Uğur Aslan’ın sunacağı ‘Su Gibi’ programda dertlerine derman arayan çaresizlik içinde kıvranan insanlara yardımcı olunacak. Programda ilginç hikayelere sahip olan her gün bir çiftin nikahı kıyılacak sigortası olmayan yardıma muhtaç tedavi edilebilir hastaların tedavileri karşılanacak içindeki ünlü konuklarla gündem tartışılacak cezaevinde bulunan mahkum yakınlarının onlara hitaben yazdıkları mektuplar okunacak içlerinden yardıma muhtaç olanlara yardımlar yapılacak ve gazi-şehit ailelerinden katılımcılar olacak.
Songül karlı ve Ugur Arslan’dan yepyeni bir program… iki gönül bir olunca’da yalnız kalpler eşlerini bulacak.

ALBÜMLERİ
  • Derman sendedir (1991)
  • Böyle olurmu (1992)
  • Oralıyam ben (1993)
  • Dal boylum (1994)
  • Dokunsalar ağlayacağım (1994)
  • Yanık bir Türkü (1995)
  • Omuz omuza (1996)
  • Yalan (1998)
  • Bir yana (2002)
  • Kaç bahar (2004)
Songul Karlı ile çıkan haberler:

Songül Karlı canlı yayında çıldırdı….
FOX’daki evlilik programını sunan Songül Karlı evlenmek için stüdyoda bulunan kadına şiir okununca çıldırdı.

Çöpçatan programlarının FOX’daki versiyonunda olay çıktı. Songül Karlı evlenmek için taliplisi ile görüşen kadına şiir okununca çıldırdı…

Şiiri okuyan da evlilik için sırasını bekleyen Tuncer Bey’di…
Zerrin Hanım taliplisini beğenmeyip “hayır” deyince Tuncer Bey bir şiir okudu…

Şiirine;
“Sen kimseyi sevmezsin sevemeyeceksin”
Rüzgarların önünde kuru bir yaprak gibi…
Süreklenecek sürükleneceksin…” diye devam ediyordu ki
Songül Karlı fena patladı…

Songül Karlı Boşandı…..

FOX’UN ÇÖPÇATANI SONGÜL KARLI BOŞANDI
Fox Tv’dE Uğur Arslan ile birlikte ‘İki Gönül Bir Olunca’yı sunan Türk Halk Müziği sanatçısı Songül Karlı, yılın son gününe girerken eşi Baykal Gümüş’ten boşandı.

Evlenmek isteyenlere el uzatıp, yuva kurmalarına yardımcı olan Karlı, hafta içi her gün Fox Tv’deki programında Türkiye’nin dört bir yanındaki bekarlara “Yalnız kalpler eşlerini bulacak” diye sesleniyordu. Yılın son günü kendisi yalnız kalan Songül Karlı, 2002′de de 8 yıllık imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu’ndan boşanmıştı. 2005′te dün ayrıldığı eşi Baykal Gümüş’le evlenen Karlı’nın iki yaşında Efe adlı bir çocuğu var.

Songül Karlı anne oldu…
Şarkıcı Songül Karlı’nın 3 yıl önce olaylı bir şekilde evlendiği Baykal Gümüş’ten oğlu oldu. Önceki gün dünyaya gelen Efe Furkan, erken doğum nedeniyle Acıbadem Medicol Hastanesi’nde kuvözde tutuluyor. Karlı, 2002′de 8 yıl imam nikahlı yaşadığı Ergün Topaloğlu’yla yollarını ayırmıştı.

O dönem Topaloğlu, şarkıcının kendisini Davut Güloğlu’nun şoförü Baykal Gümüş’le aldattığını öne sürmüştü. Karlı “Ne ilişkisi. İftira atıyor” demiş ancak bir yıl sonra gizlice nikah masasına oturmuştu.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 4 Mayıs 2013 14:11 Sebep: kırık link
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

24 Şubat 2009 / The Unique Tiyatro tr
5 Şubat 2008 / KENCISii Taslak Konular
22 Aralık 2013 / Misafir Cevaplanmış
27 Şubat 2016 / Safi X-Sözlük