Arama

Emre Altınel

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 20 Ekim 2007 Gösterim: 40.492 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kimdir Bu Emre Altınel; Kendi Kaleminden...

Sponsorlu Bağlantılar
photo074ls3

fotoraf0067pm8

Alıntı

09.06.1989 İstanbul / Üsküdar doğumluyum. ilkogretim yılımın ilk üç senesini Gaziosmanpaşa da okuduktan sonra, Büyükçekmece' ye taşındığımız için öğretimime burda devam ettim.Liseyi Büyükçekmece'de okudum.Öğrenim yıllarımda tiyatroya olan ilgim çok büyüktü.Hatta öğretmenlerim benim tiyatroya yönelmem konusunda çok baskı yaptılar.Ama o zamanlar içimdeki müzik tutkusu daha baskın olduğu için müziği seçtim. ilkokul yıllarımda yaptığım sevemem adlı parçam arkadaşlarım tarafından çok beğenilir ve söylenirdi..Msn Happy (12 yaşında)lise zamanında kendime ait bırçok beste yapmama etki olan biri var ki ona çok teşekkür ederim.Çünkü bir zamanlar buyuk acılar çekmeme neden olan kişi şuan düşündüğümde beni çok mutlu ediyor.(50 küsür bestemi ona karşı hissetiklerim sayesinde yaptığım için...) Okul hayatımdan sonra ( yani liseden sonra ) çeşitli yerlerde sahne almaya başladım,elimdeki tek gitarımla...Birçok sanat müziği ve halk müziği korolarında yer aldım.Büyükçekmece Aqua bar,fatih obası derken şuanda da Büyükçekmece Tünel Bar'da sahne almaktayım.
Son zamanlarda Gökçe Kırgız'la yaptığım kalbime gömerim parçası herkes tarafından bilinmenin dışında,birçok kisinin telefonuna bile melodi olmuş durumda bu da beni gercekten cok memnun ediyor.Ama sadece ses olarak biliniyorum maalesef...Birçoğu şarkıya hayrenken,çok kişide beğenmiyor (ya sarkıyı yada sesimizi) ama emin olun bu düetin kaydı sadece 20 dakika da olmuştur ve ayrıca da çok amatör bir kayıttır. Emin olun canlı olarak çok daha iyi...

Beni seven sevmeyen,destekleyip desteklemeyen herkese sonsuz tesekkürlerimi arz ederim.
SAYGILARIMLA...

Emre ALTINEL

emrealtinel, emre altinel, sevgili aşkım, seni cok özluyorum, Emre Altınel, Emre altınel resimleri, emre altınel kimdir, emre altınel hakkında, emre altınel şarkıları, emre altıel gökçe kırgız düet,emre altınel resimleri

Biyografi Konusu: Emre Altınel nereli hayatı kimdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
emreeeeeemw1

Sponsorlu Bağlantılar
emre2cn1

dsc02256fd2

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Emre Altınel - Sevgili Aşkım

Emre Altınel'in izni ile yayınlanmıştır.Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2007       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gökhan Tepe - İnsanoğlu...
Birde Emre Altınel'den dinleyin Msn Wink

[flash=http://www.izlesene.com/player2.swf?video=82852]width=700 height=525[/flash]