Arama

Elis

Güncelleme: 24 Ekim 2015 Gösterim: 3.951 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
Elis

Liechtenstien oluşumlu "Elis" (feat. lady sabine duenser) müzikal kariyerine "erden der schöpfung" ismiyle başladı. 2001 yılında ilk singleları "elis" ardından da çıkış albümleri "twilight"ı goth metal dünyasına sundular. sade bir vokal ama bunun aksine keskin gitar atakları ve bunu destekleyen kros ritimleri müziklerinde temel aldılar.klasik ve elektronik enstrümanları harmanlayarak yarattıkları tarzla akıllarda yer ettiler.

"Wave Gothic Festival" de boy gösterdiler ve kendilerini basının önüne oldukça başarılı bir şekilde sundular. Örneğin Almanya'nın "Orkus Magazine" dergisinde en istikbal vaadeden grubu olarak gösterildiler . Bu okuyucular tarafından da onaylandı. Sonrasındaysa 2001 yılının istikbal vaadeden yeni grubu seçilerek onurlandırıldılar.

"Oliver Falk"ın gruptan ayrılmasından sonra "Sabine Duenser" 2003 yılında grubun adını Elis olarak değiştirdi. "Alexander Krull" (Atrocity) tarafından "Mastersound Studio" da ustaca yönetilen bir prodüksiyonun sonrasında "Dod's silence, Devil's temptation" isimli albümü "Napalm records" tan çıkardılar.

"God's Silence, Devil's Temptation" ın yayınlanmasından kısa bir süre sonra "Elis" bütün enerjisini bir sonraki albüme odakladı ve lirikleri yazmaya başladı. Bu lirik yazma ve kayıtlardan arda kalan vakitlerde ise, şirketdaşları "Eisheiling ve The vision bleak" ile turneye çıktılar. Bu turnede Almanya, İsviçre ve Belçika'yı dolaştılar.

Turnenin sonunda tekrar stüdyoya girerek son albümleri olan "Dark Clouds İn a Perfect Sky"ı piyasaya sürüp, albümlerinin ilk şarkısı olan "Der Letzte Tag" a video klip çektiler (Ekim 2004)




Son düzenleyen Safi; 24 Ekim 2015 04:22
Biyografi Konusu: Elis nereli hayatı kimdir.
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
24 Eylül 2008       Mesaj #2
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
elis

Sponsorlu Bağlantılar

Liechtenstein'lı gothic metal grubu Elis, Aleksander Krull (Atrocity) prodüktörlüğünde stüdyoya giriyor. Almanya'daki Mastersound Studio'yu kullanacak olan grubun yeni vokalisti Sandra Schleret ile ilk defa bütün bir albümü seslendirecek. Bilindiği üzere grup 2006 senesinde vokalisti Sabine Dünser'i beyin kanamasından kaybetmişti ve albüm kayıtları yarım bırakılıp grup dağıldığını açıklamıştı. Ardından grup bu kararın yanlış olduğu kanısına varıp yeni vokalist ile albümü tamamlama kararı almıştı.

Sandra'nın vokalindeki yeni albüm 2009 başında Napalm Records taradından piyasaya sürülece
k