Arama

Leaves' Eyes

Güncelleme: 24 Ekim 2015 Gösterim: 3.283 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
Leaves' Eyes
Eski grubu Theatre Of Tragedy'den olaylı ayrılışı (ya da atılışı) sonunda kocasıyla bir araya gelen Liv Kristine Espanes Leaves' Eyes isimli grubu kurdu. Grupta Liv'e Atrocity'nin elemanları eşlik ediyor.

Leaves' Eyes ilk olarak 2004'te "Lovelorn" isimli albümünü yayınladı. Bu albüm bir konsept albümüydü ve küçük bir kızın uykuya dalmasını, rüyasında bir adamın denizde intihar eden kız arkadaşını deniz kızları aracılığıyla aramasını ve en sonunda da bu rüyadan uyanmasını anlatan bir albümdü. Albümü kaydederken Liv Kristine hamileydi ve vokal kayıtlarını bitirdikten 3 saat sonra bir bebek dünyaya getirdi! Belki de bu yüzden Liv Kristine bu albümde vokal olayında zirveye ulaştı. Gerçekten sırf vokali dinlemek için alınabilecek bir albüme imza atmışlar.

Leaves' Eyes boş durmadı ve 2005'te "Vinland Saga" isimli albümünü yayınladı. Bu albümde biraz daha geçmişe gidip Vikinglerle beraber olduk. Oldukça ilginç konseptler seçen Leaves' Eyes bu sefer de yeni bulunan kıtalara ve bu kıtaları bulan denizcilere takmış.

Oldukça güzel iki albümü olan Leaves' Eyes 2004 yılında ülkemize de gelmiş ve Rock The Nations'da performans sergilemişti.

Son düzenleyen Safi; 24 Ekim 2015 22:21
Biyografi Konusu: Leaves' Eyes nereli hayatı kimdir.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #2
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
S20EYES

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

21 Haziran 2008 / A.Arda Taslak Konular
24 Eylül 2008 / BrookLyn Taslak Konular