Arama

Massive Töne

Güncelleme: 25 Ekim 2015 Gösterim: 7.676 Cevap: 2
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
10 Şubat 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Massive Töne

Sponsorlu Bağlantılar
Showi, Ju, Wasi, ve DJ 5. Ton'un hikayesi 1991'de Stuttgart'ta başlamıştı. Bu 4 genç, Hip Hop kültürüyle erken tanışmış, idol'lerinin rap'lerini sokaklarda söylemeye başlamıştı. Kısa süre sonra kendi Beat ve Rap çalışmalarına başladılar. Zamanla tüm Stuttgart'ta tanınmış hale geldiler. Tüm rapçileri, graffiti yapanları, DJ'leri ve Break Dansçıları bir araya getirmek adına 1903'de kolhoz kurulmuştur. Bu sanatçılar birbirlerine yaratıcılığıyla ve ticari anlamda destek olacaklarmış. Bu birliğin en ünlü üyelerine Afrob, DJ Thomilla, Skillz En Masse ve die Breite Seite de dahildir.
İlerleyen yıllarda Massive Töne orta avrupadaki her Hip Hop-Jam'ine katılmıştır. Bunun yanında "Dichter in Stuttgart" (tr: "Stuttgart'ın Şairleri") adlı EP'lerini yayınladılar.

Kısa zamanda büyük farkla chart'larda birinci olup herkes tarafından sevilmeyi başardılar. Bir sonraki Albümleri "Überfall" (tr: Baskın) de çok sevilip chart'larda yer almıştır. "Rapgame" adlı parçalarına çektikleri video klip de Viva kanalında gün boyunca gösteriliyormuş.

Massive Töne'nin bu başarılar sayesinde Gravediggaz, IAM ve X-Ecutioners gibi tanınmış rapçilerle beraber çalışma fırsatı olmuş. Bu durumda Wasi'nin grup'tan ayrılması oldukça şaşırtıcı. Diğer üç üye'den başka bir yol'da yürümek istemiş olduğu gibi söylentiler vardır.





2000'den sonra Kopfnicker Records adlı stüdyolarını geliştirmek ve büyütmekle ilgilendiler. Bu arada Marseille'e olan irtibatlarını, "Taxi Taxi" adlı track'lerinin mantıklı olması için, güçlendiriyorlardı.

Bir süre sessiz kalıp 2002'de yine seslerini duyurmuşlardır. Daha onraki "MT3" adlı albümlerini yayınlamışlardır. Artık eskisi gibi hayranlarını coşturamamaları, rakipleri yüzünden de oldukça zor bir hal almıştır.


(Kendi çevirimdir, hatalar içerebilir)





Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 02:57
Biyografi Konusu: Massive Töne nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
10 Şubat 2007       Mesaj #2
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
14 eric benz massive toene

Sponsorlu Bağlantılar



MassiveToene 01 150 04s

Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 00:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
10 Şubat 2007       Mesaj #3
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi

Massive Töne
B00008ADB703LZZZZZZZ

Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 00:38

Benzer Konular

13 Haziran 2010 / careless_WhispeR Müzik ww