Arama

Darren Hayes

Güncelleme: 22 Ekim 2015 Gösterim: 5.902 Cevap: 2
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
13 Nisan 2007       Mesaj #1
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ

DARREN HAYES
Sponsorlu Bağlantılar
Son yıllarda müzik dünyasına damgasını vuran en önemli gruplardan biri de şüphesiz Avusturalyalı Savage Garden’dı. Topluluğun can damarı olan şarkı yazarı ve solist Darren Hayes, grubun dağılmasının ardından solo çalışmalarıyla müzik yaşamına devam etmeye karar vermişti. Bu karar doğrultusunda Hayes, çıkardığı iki albümle dünya çapında 20 milyonluk satış rakamına ulaşarak müthiş bir başarı yakaladı.

8 Mayıs 1972’de Avusturalya’nın Brisbane bölgesinde dünyaya gelen Hayes, henüz 11 yaşında şarkı söylemeye başladı. 18 yaşına geldiğinde tanıştığı Daniel Jones ile ikili olarak kendi gruplarını kurmaya karar verdiler ve "Bliss" adıyla müzik çalışmalarına başladılar. Ancak daha sonra Anne Rice’ın "The Vampire Lestat" isimli kitabından etkilenerek isimlerini Savage Garden olarak değiştirdiler. Savage Garden ile 1997 yılında yayınladıkları ve kendi adlarını verdikleri ilk albümleriyle kısa sürede üne kavuşan Darren, "Affirmation" albümü sonrasında Daniel ile yollarını ayırmaya karar verdi. Savage Garden ile müzik dünyasına "I Want You", "To The Moon And Back", "Truly, Madly, Deeply" ve "I Knew I Loved You" gibi ölümsüz parçalar kazandıran Darren, San Francisco’da kaydedilen ilk solo albümü "Spin" için 35’in üzerinde şarkı yazdı. Bu şarkılar arasından en güçlü 12 tanesini kullanan tecrübeli müzisyen, albümde Grammy ödüllü yapımcı Walter Afanasieff ile çalıştı. Bu isim, daha önce Ricky Martin, Mariah Carey gibi yıldızlarla çalışmış, bazı Savage Garden yapımlarının da prodüktörlüğünü üstlenmişti.

Hayatı boyunca Michael Jackson, Smokey Robinson ve Marvin Gaye’den etkilenen Darren Hayes’in yazdığı, albümün ilk single’ı olan "Insatiable" ise şimdiden eleştirmenlerce sanatçının kariyeri boyunca yazdığı en iyi şarkı olarak değerlendiriliyor. "Hayat her gün yüzyüze kaldığımız kötülüklerle dolu. Savaşlar, terorizm ve hergün yüzlerce insan AIDS’den ölüyor. Benim tek isteğim şarkılarım sayesinde insanların kısa bir süre için bile olsa savaşmayı unutup hayatın tadını çıkarmaları..." diyerek albümünün mesajını özetleyen Darren, içinde bulunduğumuz yılın büyük bir bölümünü, ilk solo albümü olan "Spin"i tanıtmak için Avrupa turnesiyle geçirecek. Hayes ile henüz tanışmamış olan müzikseverler için bu albüm, bulunmaz bir fırsat.
Son düzenleyen Safi; 22 Ekim 2015 23:58
Biyografi Konusu: Darren Hayes nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Darren Hayes

Sponsorlu Bağlantılar
darrenhayes advocate 2

Darren Hayes wideweb  430x265

CptBLack - avatarı
CptBLack
Ziyaretçi
16 Ekim 2012       Mesaj #3
CptBLack - avatarı
Ziyaretçi
Darren Hayes

f0162


Benzer Konular

17 Kasım 2015 / careless_WhispeR Sinema ww
13 Mart 2009 / Harry Kewell Spor ww
12 Mayıs 2009 / Kral_Aslan Spor ww
21 Mart 2009 / HipHopRocK Müzik ww
13 Ağustos 2009 / RuffRyders Hayali Karakterler