Arama

Kate Nash

Güncelleme: 24 Ekim 2015 Gösterim: 2.767 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
31 Mayıs 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Kate Nash
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar


Kate Marie Nash (Doğum : 6 Temmuz 1987) İngiliz şarkıcı.

Biyografi
1987 senesinde Londra’da dünyaya gelen İngiliz müzisyen Kate Nash, küçük yaşta piyano çalmaya başlayarak müzikle ilgilenmeye başladı. Rickmansworth’deki sanat okuluna giden ve ertesinde de Londra’daki BRIT Sahne Sanatları Okulu’na devam eden Nash, Bristol’deki Old Vic Tiyatro Okulu’na girmek için yoğun çaba sarfetti. Ancak okul tarafından reddedilen genç müzisyen, bu durum sonrasında ufak bir kaza geçirdi ve ayağını inciterek bir süre dinlenmeye çekildi. Yürüyemediği dönem içerisinde eski şarkı sözlerini tamamlamaya başlayan ve yanlarına yenilerini de ekleyen sanatçı, işte tam bu sırada şarkılarını çevredeki barlarda performe edebileceğine karar vererek müzik kariyerine başlamış oldu.

İlk konserlerinde Robbie Williams’ın “Rudebox”ı gibi parçaları baştan yorumlayan Kate Nash, bestelerini ‘myspace’ adlı siteye yükleyerek ismini bir şekilde yaymaya başladı. Besteleriyle özellikle Lily Allen’dan beğeni toplayan Nash, aynı zamanda NME ve Vogue gibi dergilerce de takdirle karşılandı. En çok etkilediği ismin Regina Spektor olduğunu belirten sanatçı, bu etkiyi müziğinde de hissettiriyor.

Şubat 2007’de Moshi Moshi adlı bağımsız plak şirketinden “Caroline’s a Victim/Birds” adlı single’ı yayımlayan Kate Nash, “Caroline’s a Victim” adlı parçasına bir de video çekti. Video kliple MTV2’de ekrana yansıyan Nash, bu başarı sonrasında Get Cape. Wear Cape. Fly ile birlikte İngiltere’de ufak çaplı bir turne gerçekleştirdi.

2007 Mart ayında Fiction Records ile anlaşmaya varan Kate Nash, Haziran ayında “Foundations” adlı 2. single’ını piyasaya sürdü ve single ile birlikte İngiltere listelerinde 2 numara olmayı başardı. Birkaç televizyon programına ve festivale katıldıktan sonra, 6 Ağustos tarihinde “Made Of Bricks” adlı ilk albümünü Paul Epworth prodüktörlüğünde yayımlayan Nash, albümde toplam 12 bestesine yer verdi. Albümüyle müzik eleştirmenlerinden oldukça olumlu eleştiriler toplayan sanatçı, albümden çıkacak olan 2. single için “Mouthwash” adlı parçayı seçti. Genç sanatçı, ayrıca 10 Eylül tarihinde yayımlanan İngiliz hip hop müzisyeni Kano’nun “London Town” adlı albümünde yer alan “Me And My Microphone” parçasında sanatçıya eşlik ederken, ayrıca bir diğer İngiliz hip hop sanatçısı Lethal Bizzie’nin “Back To Bizznizz” albümünde yer alan “Look What You’ve Done” adlı parçasında sanatçıyla birlikte çalışmıştı.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 24 Ekim 2015 02:39
Biyografi Konusu: Kate Nash nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
24 Ekim 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Kate Nash

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Kate Nash.jpg
Gösterim: 220
Boyut:  29.7 KB


Benzer Konular

10 Şubat 2016 / Jumong Siyaset ww
27 Ekim 2007 / estudiantes Spor ww
27 Kasım 2015 / KisukE UraharA Spor ww
9 Nisan 2008 / Misafir Taslak Konular
29 Kasım 2006 / KisukE UraharA Edebiyat ww