Arama

Mads Langer

Güncelleme: 28 Mayıs 2011 Gösterim: 2.001 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
28 Mayıs 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Mads Langer

Sponsorlu Bağlantılar
1984 Danimarka doğumlu Mads Langer, İngiliz grup Olive’in yeniden yorumladığı “You’re Not Alone” şarkısıyla ve “Vampire Dairies” dizisinde kullanılan “The River Has Run Wild” şarkısı ile tanındı. Kendine has vokali ve besteleriyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mads Langer, Sony Music tarafından keşfedilince hayatında önemli bir dönüm noktası yaşadı. “Behold” albümüyle Mayıs ayında müzikseverlerin karşısına çıkan Mads Langer’ın
Microscope şarkısı pozitif enerjisi ile dikkat çekiyor.

Ad:  Mads_Langer.jpg
Gösterim: 254
Boyut:  60.4 KB

“Behold”
albümü
Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilir hale gelen şarkıcı ve söz yazarı Mads Langer’ın BEHOLD albümü
Mayıs ayında Sony Music tarafından yayınlandıi
Mads Langer, Avrupa’da büyük başarı yakalayan ve listelerde bir numaraya yerleşen hiti
You’re Not Alone şarkısının da olduğu, ilk albümü Behold ile 9 Mayıs’ta sevenleriyle buluştu. Atlantik Okyanusu’nun iki yakasında da hayran kitlesi katlanarak artan Mads, 2 Haziran 2011'de Türkiye'de konser verecek.
Mads Langer’ın
Behold albümünün hikâyesi 2009 yılının Kasım ayına ve Londra’ya uzanıyor:
Yerel bir radyo istasyonu Mads’ten 90’lı yılların en sevilen parçalarından oluşan bir toplama albüm içinde bir parçayı yeniden yorumlamasını istedi ve Mads sonunda Olive’in “You’re Not Alone” parçasını seçti. 1 yıl sonra kendi çağdaş ve duygulu yorumuyla bu şarkı, tüm Avrupa’da Mads’i listelerde üst sıralara taşıdığı gibi, ona 80.000 kişinin önünde performans sergileme fırsatı da sundu. Sanatçı o süreci şöyle özetliyor:
“Tonlarca 90’lar dans parçalarından oluşan toplama albümleri karıştırdıktan sonra, sözleriyle beraber gerçekten bir anlam ifade edebilecek bir parça buldum.”
Mads’in You’re Not Alone’daki başarısını, kendine ait olan parçasının “Vampir Diaries” dizisinde kullanılması izledi ve dizinin takipçisi gençler arasında da popüler bir isim olmasını sağladı.
“Behold” albümünün yapım aşamasında Tricky, Throwing Muses gibi isimlerle yaptığı çalışmalardan tanıdığımız Ethan Allen ve Jason Mraz ile çalışmalar yapan Martin Terefe bir araya geldi. Müzisyenler, Mads’in samimiyeti ve duygusallığını kariyerine en doğru şekilde yansıtabilmesi konusunda ona büyük destek oldular.
“Keith Jarrett gibi jazz müzisyenleri beni çok etkiledi. Bu büyük etkilenme neticesinde de şiirselliğim doruk noktasına ulaştı. Beni diğer etkileyen isimler için ise Ryan Adams ve Jeff Buckley’i de eklemem gerekir. Bu üçlünün sezgileri ve müzikaliteleri sayesinde kendi müziğime orijinal halini verebilmemde faydaları ve beni ulaştırdıkları nokta tartışılamaz. BEHOLD beynimdeki müziğin sabit akışkanlığının bir yansıması sayılabilir. Hayatımdaki diyalogların liriklere, fotoğraf karelerinin melodilerle hayat bulması olarak açıklanabilir.”
diyor Mads.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Mads Langer nereli hayatı kimdir.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

13 Aralık 2015 / Kral_Aslan Spor ww
20 Ağustos 2013 / iceslush Sinema ww