Arama

Macklemore

Güncelleme: 13 Ağustos 2013 Gösterim: 3.776 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
30 Nisan 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Macklemore
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

600fullmacklemore Msn Rainbow

Ünlü Amerikalı rapper olan Macklemore asıl adı ise Ben Haggerty.

Sahne adıyla Macklemore 19 Haizran 1983 yılında Amerika da dünyaya geldi. 2000 yılında müziğe başlayan Macklemore ilk olarak 2012 yılında yapmış olduğu stüdyo çalışması 78 bin kopya satarak büyük bir çıkış yakaladı ve son olarak Thrift Shop şarkısı ile Amerika listelerinin birinci sırasına yerleşti. Thrift Shop videosu ise youtube video portalında ise 250 milyondan fazla izlenme oranına sahip oldu.

prodüktör ryan lewis ile birlikte the heist isimli müthiş bir albüm çıkarmış seattlelı rapçi. rap dünyasında farklı olmanın sıradan olduğu bu zamanlarda gerçekten değişik ve kaliteli işler ortaya çıkarmıştır. basit bir sample etrafında dönmeyen, enstrümanların aktif olarak kullanıldığı, hafiften indie tınılarını duyabileceğimiz ve bütün bunlara rağmen yapay olmayan müziğin üzerine yazılan yaratıcı ve hayali sözlerle müzikal anlamda dört dörtlük işler yapıyor. tabi bu işlerde ryan lewis'in katkısınıda unutmamak gerek.

600fullmacklemore Msn Rainbow

meir21'in nba all-star haftasonu temalı videosundan duyduğum can't hold us sayesinde keşfettim kendisini. can't hold us şarkısını dinlerseniz zaten nasıl şeyler yaptığı hakkında fikir sahibi olursunuz ama bana kalırsa the heist albümü kesinlikle dinlenmelidir. Plak şirketi ile anlaşması olmadan us charts'da birinci sıraya çıkan bir parçaya sahip ilk abimiz. Orjinal bir adam. klipleri sıradışı, müziği eğlenceli. Ufaktan ufaktan yapılmamışları yapmaya başlamış güzel adam. gerçek adı ben haggerty olan amerikalı rapçi. biraz geç keşfetmiş olsam da onu dinlemek güzel, ryan lewis ile birlikte çok güzel şarkılara imza atmışlardır. ayrıca saçları çok güzeldir ve eşcinsel olmasa da eşcinsel evliliğine sonuna kadar destek veren güzel adam. ayrıca son albümü the heist itunes'da bir numara olmuştur.


Biyografi Konusu: Macklemore nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
13 Ağustos 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Macklemore
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Macklemore veya asıl adıyla Ben Haggerty (doğum. 19 Haziran 1983), Amerikalı rapçi. Daha çok sahne adı olan Macklemore (veya Profesör Macklemore) ile bilinir. Müzik hayatına 2000 yılında prodüktör Ryan Lewis, kemancı Andrew Joslyn ve trampetçi Owuor Arunga ile başladı. 3 EP, 2 albüm, 1 mixtape çıkarmasına rağmen büyük yapım şirketlerinin ilgisini çekememiştir. Buna rağmen "Thrift Shop" adlı klibi YouTube'da 382 milyon civarında izlenmiştir ve 2,2 milyon kopya satarak Billboard Hot 100 listesinde birinci olmuştur.



🌘 🚀