Arama

2AM

Güncelleme: 5 Mart 2015 Gösterim: 2.255 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
5 Mart 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2AM
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

2ambysweetkrystyna

Yer: Seoul, Kore Cumhuriyeti
Tür: Pop, R&B
Aktif Olduğu Yıllar: 2008–present
Sirket: JYP Entertainment
İlişkili Eylemler: One Day - 2PM

Üyeler

Jinwoon
Jo Kwon
Seulong
Changmin

2AM, JYP adı altında Güney Koreli 4 üyeli romantik erkek grubudur. Üyeler; Jinwoon, Jo Kwon, Seulong, ve Changmin'dir. 2AM 11 üyeli bir erkek grubunun iki alt dalından biridir. (Jay Park'ın ayrılmasından önce) Diğeri de 2PM'dir. Resmi çıkışları "This Song" çıkış şarkıları ile, Temmuz 2008'de KBS kanalı Music Bank'ta olmuştur. Onlar ilk Mutizen ödülünü 7 Şubat 2010'da Inkigayo'da "Can't Let You Go Even If I Die" şarkısı ile kazandı.

Çıkış Öncesi

2PM üyeleri ile birlikte 2AM, MNet’de yayınlanan Hat Blood belgeseline çıktı, onların çıkış günlerindeki titiz ve yorucu programları gösterildi. Changmin belgeselde görünmeyen tek One Day grubu üyesiydi; çünkü o sırada o askerlik yapıiyordu. Başlangıçta, Jinwoon Hat Blood'tan çıkarıldı; ama Daehun'un JYPE'den çıkması nedeniyle o 2AM'de bitti. JoKwon 2567 gün için eğitildi. 10 günü geçmiş, 7 yıl sonrası için JYPE’ye katıldı.

Üyelerin Grup Dışındaki Aktiviteleri

Seulong ve Jo Kwon 2PM'in "Wild Bunny" show programının "Dirty Eyed Girls" adlı bir bölümünde bulundular. Bu müzik video oldukça popüler oldu. Seulong ve Jinwoon We Got Married 2. Sezonunda dinleyici-yorumcu statüsünde düzenli olarak göründüler. Seulong "Personal Preference" adlı dizi serisinde oyuncu olarak çıktı. İlk bölüm 31 Mart 2010'da yayınlandı. Haziran 2010'da ise Seulong IU ile birlikte çesitli internet müzik listelerinde birinci sıraya ulaşmış "잔소리" (Nagging) şarkısı için işbirliği yaptı.
2010’da Jo Kwon Family Outing – 2. Sezonun daimi üyesi oldu. Ocak 2010'da Jo Kwon'a H1N1 erken teşhisi konuldu; fakat ağır hastalık kapmadan hızla iyileşti.
2AM'in en genç üyesi Jinwoon 8eight'in müzik videosu "Goodbye My Love"da Kim So Eun ile birlikte bulundu.

Kaynak:



Biyografi Konusu: 2AM nereli hayatı kimdir.