ya oyunu 2-3 aydan beri oynuyorum ve gerçekten mukemmel bir oyun yapmışlar fifa 99 dan bu yana ea nın çıkardığı fifa serisinin en iyisi bence yapat zeka ve oyunun gerçekçiliği çok iyi bir seviyede fifa 2000-2001-2002-2003-2004-2005 serilerinin tamamı çok yapmacıktı 2006 versiyonuyla tekrar oynama zevkine varmayla başlamıştım ve 2006 nın devamı olarak 2007 çok daha iyi bir sewviyeye gelmiş oyunda ince ayrıntılar çok hoşuma gitti özellikle taraftarların bir oyuncu istemesi o oyuncuyu transfer ettiğimizde bilet satışları artıyor ve favori oyuncuyu sattığımızda ise bilet fiyatları düşmeyi başlıyor bu özellikler çok hoşuma gitti ve son olarakta hiç deneyemediğim esl electronik super lig (galiba böyle yazılıyordu) bu ligde ise internetten oynanıyor sezon olarak oynuyorsunuz kendi takımınızı seçip lige başlayabiliyorsunuz benden bu kadar ha bide ufak bi sorunum var daha çözemedim

onuda soruyum bu aradaOyunu multiplayer moduna oyunu kuruyorum fakat diğer bilgisayar bağlanamıyor bunun sebebini bir turlu çözemedim sizce sebebi ne olabilir