Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 10

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 202.234 Cevap: 220
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010       Mesaj #91
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
PES 2011, komple farklı

Sponsorlu Bağlantılar
Konami tarafından geliştirilen Pro Evolution serisi (Japonya'da Winning Eleven), özellikle son yıllarda rakibi FIFA serisine karşı düşüşe geçmişti. Yeni yayımlanan rakamlarda, FIFA 10'un 10 milyonu geçtiği görülürken, PES isminin esamesi bile okunmuyordu.

Konami, durum hakkında değerlendirme yapmış ve revizyona karar vermiş. Yapımcı Shingo "Seabass" Takatsuka, PES 2011'de ciddi değişikliklere gidileceğini söyledi. Bu unsurların başında yapay zekâ ve oyuncuların hareketleri geliyor.

Oyunun Japon versiyonu olan Winning Eleven'ın % 30'luk kısmı tamamlanmış durumda. Tahminlere göre Kasım ya da Aralık ayında Japonya'da raflarda olması bekleniyor. Muhtemel bir erteleme ihtimali de var. Avrupa için de Ekim ayı hedef olarak seçilmiş.

Merakla bekliyoruz.


RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010       Mesaj #92
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Ferrari NFS'ye dönüyor!

Sponsorlu Bağlantılar
needforspeedshiftl

7 senedir Need for Speed serisinde gözükmeyen Ferrari, yeni bir paketle ünlü yarış oyununa geri dönüyor.

Bu ay çıkacak olan indirilebilen pakette 10 Ferrari arabası yer alacak. Sadece Xbox 360'a özel pakette 1996 Ferrari F50 GT, 2005 Ferrari F430 Spider, 2005 FXX, 2005 Ferrari Superamerica, 2006 Ferrari 599 GTB Fiorano, 2006 Ferrari F430 Challenge, 2006 Ferrari F430 GTC, 2007 Ferrari 430 Scuderia, 2008 Ferrari California, 2008 Ferrari 16M Scuderia Spider model Ferrari'ler kullanılabilecek.

800 Microsoft puanına alınabilecek paket, PlayStation 3 oyuncularını üzeceğe benziyor. Yine de önümüzdeki sene için 2 yeni Need for Speed oyunu onaylanmış durumda.


RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010       Mesaj #93
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
PC'ciler BioShock 2'den rahatsız
bioshock2logo

BioShock 2, oyuncuları etkilemeyi başardı. İyi bir yapım olduğu herkes tarafından kabul görüyor. Ancak PC oyuncuları, oyundaki bazı eksiklerden yakınıyorlar.

Öncelikle oyunun gerçek bir geniş ekran çözünürlüğü yok. Bunun nedeni belli değil.

Ayrıca oyunu Xbox 360 kontrolörüyle oynamaya çalışanlar, bu donanımın oyunla uyumsuz olduğunu söylüyorlar. 2K Games'in bu konudaki açıklaması ise fare ve klavye kontrolünü tamamen doğru yapabilmek için gamepad desteğini çektikleri.

2K Games'in geri dönüşlere önem verip yamalarla oyunu daha da iyi hale getirmesini bekliyoruz.

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010       Mesaj #94
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
George Hotz: '' PS3 %100 KIRILDI! ''
hbr196d2954191

iPhone' u kırmasıyla ün yapmış hacker George Hotz, yani GeoHot, Twitter sayfasında Playstation 3' ü %100 oranla kırmayı başardığını açıkladı.

volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
15 Şubat 2010       Mesaj #95
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
Crysis 2, LEVEL ile Türkiye’yi selamlıyor!

LEVEL 460 2713 334
LEVEL bu ay dünyada, yapımcıları Türk olan Crysis 2’nin ilk ekran görüntülerine ve ilk bilgilerine yer veren dört dergiden biri oldu. Bu materyaller dünyada hiçbir web sitesinde yok...

Almanya’da yaşayan Yerli Kardeşler, yeni oyunları Crysis 2 hakkındaki ilk bilgileri ve görselleri LEVEL Dergisi ile paylaştılar.

1999 yılında Cevat Yerli, Faruk Yerli ve Avni Yerli adlı üç kardeş tarafından Almanya’da kurulan Crytek, 2004 yılında Far Cry ile oyun dünyasına adım atmış ve kendine önemli bir kitle kazandırmıştı. Daha sonra Ubisoft ile yollarını ayıran ve dağıtım konusunda Electronic Arts ile anlaşan Yerli Kardeşler, EA etiketli ilk oyunları Crysis’i 2007 yılında piyasaya sürerek dünya çapında bir başarıya imza atmışlardı. Oyunun Türkiye açısından önemiyse tamamen Türkçe bir ara yüze ve daha da önemlisi, profesyonel bir seslendirme ekibi tarafından hazırlanan Türkçe seslere sahip olmasıydı. Oyunda seslendirme yapan ekipte Bahtiyar Engin, Ayhan Kahya, Atilla Yiğit, Dolunay Soysert, İpek Tuzcuoğlu ve Levent Ünsal gibi tanınmış isimler de yer alıyordu.

Bugünse oyun dünyası, Yerli Kardeşler’in devam projesi olan Crysis 2’ye odaklanmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başlayan proje hakkında şu ana kadar basınla resmi olarak pek fazla bilgi paylaşılmadı ama Türkiye’nin en çok satan oyun dergisi olan LEVEL, birinci ağızdan oyun hakkındaki detayları öğrendi ve bunları Türk oyuncularla paylaşıyor.

LEVEL’ın Şubat sayısı, Crysis 2’nin ilk ekran görüntüleri, ilk bilgileri, Cevat Yerli ile yapılan ilk röportaj ve iki dev Crysis 2 posteri ile dolup taşıyor. Dünyadaki hiçbir internet sitesinde yayınlanmamış ekran görüntülerine, bilgilere ve fazlasına ulaşmak için LEVEL’ın Şubat sayısını almanız yeterli. İşte LEVEL’ın merakla beklenen Crysis 2 hakkında 14 sayfa boyunca cevapladığı sorulardan bazıları:

- Nanosuit 2.0’deki son yenilikler neler?
- Oyun nerede geçiyor?
- CryEngine 3 neler getiriyor?
- Düşmanlarımız kimler?
- Bilgisayarınız Crysis 2’yi çalıştıracak mı?

Tüm bu soruların cevapları ve müthiş ekran görüntüleri bu ay LEVEL’da!
(ekolay)



RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010       Mesaj #96
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bad Company 2'nin WW2 videosu!

DICE tarafından geliştirilen, EA tarafından dağıtımı üstlenilen modern savaş FPS'si Bad Company 2, Mart'ın ilk haftasında PC, PS3 ve X360 için raflarda olacak. Bir süre önce yer verdiğimiz haberimizde, oyunun İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir Japon adası bölümü olduğunu söylemiştik. İşte o bölüme ait video yayımlandı. Bu özel videoyu izlemek istiyorsanız BURAYA TIKLAYIN.

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010       Mesaj #97
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Mario ve Sonic, milyonlar kazanıyor

500xmariosonic020191199

Sega Japonya tarafından geliştirilen, Nintendo ile Sega tarafından dağıtımı üstlenilen Mario & Sonic at the Olympic Winter Games, yapımcılarını satış rakamlarıyla memnun etti. NDS ve Wii için hazırlanan oyun, şimdiye kadar 6 milyon adet satılmış. Yetkililer, rakamlar hakkında mutlu olurken, bunda "kış olimpiyatları" unsurunun da etkisi olduğunu inkâr etmiyorlar. Bilindiği gibi Mario & Sonic at the Olympic Winter Games'de başta Mario ve Sonic olmak üzere her iki oyundan da tanıdık bir çok karakter yer alıyor.

Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
5 Temmuz 2010       Mesaj #98
Avatarı yok
Yasaklı
NASA ile Ay Üssü Alfa!

Gelmiş geçmiş en gerçekçi oyunlardan biriyle tanışmaya hazırlanın: İşte o oyun ve ardındaki dev isim


Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler

Yeni oyundan bir kare

Son zamanlarda uzay semalarında eskisine nazaran pek fazla insan göremiyoruz. Bunun yüzlerce farklı sebebi olabilir ama NASA, herhangi bir astronotun onlarca yıl içerisinde bir kez aya gidebilmesindense, herhangi bir kişinin bile istediği zaman bu uzay yolculuğunu yapabilmesini istemiş.

Gelecek ay bizlerle olmaya hazırlanan Moonbase Alpha isimli oyun sadece alışılagelmiş bir bilim kurgu oyun deneyimi peşinde koşmuyor. Aksine; arkasına aldığı NASA gibi bir gücü sonuna kadar kullanmaya çalışmış. Özellikle çevre detayları ve uzayda bulunma hissiyatı üzerinde ısrarla durulmuş. Zaten oynayacağımız oyun kelimenin tam anlamıyla bir simülasyon. Bu sebepten yapacağımız görevler de farklılıklar içeriyor olacak. Misal; bolca "Houston, bir sorunumuz var" cümlesini sarf edeceğiz.


Oyun ne zaman hazır olacak?

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler

Uzay'da yaşanabilecek hemen her şey evinize geliyor

Bir yandan uydulardaki sorunları tamir etmeye çalışırken, bir yandan da oksijen gücümüze odaklanmaya çalışacağız. Anlayacağınız bir birey olarak uzayın gerekliliklerini yerine getirmemiz gerekecek.

NASA, Moonbase Alpha konusunda çok iddialı. Kendi uzay verileri, mühendislik ve matematik tasarımlarının bir oyunla birleştiği zaman nereler olabileceğini gözler önüne sermek için çok çalışmışlar.

Hem tek kişilik senaryo olarak, hem de bir arkadaşımızla co - op olarak oynayabileceğimiz Moonbase Alpha 6 Temmuz'da Steam üzerinden yayınlanmayı bekliyor.




Kaynak:Chip online(3 Temmuz 2010, 13:30)
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
14 Temmuz 2010       Mesaj #99
Avatarı yok
Yasaklı
EA'den Yeni Oyun


EA'ın Sims serisinden sonra piyasaya çıkardığı ve oyuncuları kendisine kilitleyen oyunu Spore, her an yenisiyle karşımıza çıkacakmış gibi gözüküyor.

Her yıl Amerika'da yapılan Comic Con'da bu yıl Spore ismi insanların bolca dikkatini çekti. Spore forumlarında uzun zamandır süren "Darkspore" ismi de böylelikle bir anlam kazanmış oldu. Forumlarda yazılanlar bu yeni oyunda Darkspore olarak oynayabileceğimiz yönünde. Bu ırk tamamen dünya dışı olup, galaksiyi ele geçirmek gibi büyük emellere sahip.

Oyunun çıkacağına kesin gözüyle bakanların en büyük dayanağıysa; hali hazırda bir Darkspore.com URL'si olması. Bu siteye girmeye çalıştığımızdaysa direk olarak Spore'un orjinal sitesine yönlendirilmemizse bir başka sinyal olarak görülüyor. Bir de bu URL'nin sahibinin EA olması, durumu daha da netleştiriyor.

Yeni oyun'nun en geç 2011 yazında oyuncularla buluşması bekleniyor.






Kaynak:Chip online(13 Temmuz 2010,16:45)
serserimayın - avatarı
serserimayın
Ziyaretçi
19 Temmuz 2010       Mesaj #100
serserimayın - avatarı
Ziyaretçi
warya en güzel oyun cyberfoot 2010. Bu dosyayı şurdan indirebilirsinizz:

DOSYA İNDİREİM! -

emeğe saygı...

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar