Arama

Efsane Ejderhalar Mirası

Güncelleme: 8 Temmuz 2014 Gösterim: 13.455 Cevap: 4
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
MMORPG oyunu Efsane Ejderhalar Mirası, Efsane Ejderhalar Mirası oyun özellikleri nelerdir, nasıl oynanır?

Sponsorlu Bağlantılar
tbl mn news sep lOYUN BİLGİLERİ tbl mn news sep r


«Efsane: Ejderhalar Mirası» – her oyuncunun tamamen bedava oynayabileceği online fantasy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) oyunudur.

ludi

Oyuna girdiğinizde Feo dünyasında kendinizi buluyorsunuz. Bu dünyada iki hakim ırk bulunmaktadır: magmarlar ve insanlar. Düşmanlıkları eskiden beri başlamış, ve seneler boyunca, aralarındaki savaş sürekli devam etmektedir. Kayıt yaptırıp, oynamaya başlamadan önce, birbirine kin besleyen, iki taraftan birine, katılıp çatışmalara dalmanız gerekiyor.


Çeşitli zırhlar ve silahlar karakterinizi yaratıp geliştirmeye yardımcı olur. Değişik iksirler ve sihirli maddeler, sert ve gaddarca dövüşlerde, düşmanı yenebilmek için size yardımcı olurlar.


Oyun özellikleri


"Efsane'nin" diğer MMORPG browser oyunlarından en büyük farkı - yeni çatışma sistemidir.
Dövüşteki tüm hareketleriniz animasyonludur, bu yüzden sonucu görebilirsiniz. Artık logları okumak yerine, dövüşü bigisayar ekranında izleyerek dövüşlere katılabilirsiniz.
Karakterinize giydirdiğiniz elbiseler ve silahlar sadece "Karakter Bilgisi" penceresinde değil, dövüş esnasında bilgisayar ekranına da yansıyacak. Karşınızda kim olduğunu anlamak istediğinizde, ekrana bakmanız yeterli olacaktır.

Dövüş Sistemi

"Efsanede" dövüş aynı anda hem kolay hem de zor. Bir yandan, tüm oyuncular tarafından bilinen, interface'dir. Diğeri ise – dövüşte kullanabileceğiniz değişik vuruş ve süper vuruş çeşitleri, hangileri karakterinizin seviyesine, sınıfına ve ekipmanına bağlı. Tüm bunlar bir araya getirildiğinde oyunu dinamik ve heyecanlı kılıyor, ve sonuç sadece şansınıza değil, hareketlerinizin doğruluğuna bağlıdır. Dövüşler hakkında daha detaylı bilgi acemiler kitabında açıklanmaktadır.


Dövüş Çeşitleri


Oyunda dövüşebileceğiniz değişik tarz dövüşleri vardır:

Düello: Birebir dövüşü. Oyuncu düşmanın seviyesini ve time-out'u belirleyip, dövüşe müracaat ediyor. Müracaatın kabul edilmesini bekliyor. Müracaat kabul edildikten sonra, müracaat eden, bu düşmanla, dövüşüp dövüşmeyeceğine karar vermektedir.


Takım Dövüşü: Takım dövüşü müracaatında, dövüşeceğiniz takımı seçiyorsunuz, o takıma katılıp, dövüşün başlangıcını bekliyorsunuz.


Kaotik Dövüş: Kaotik dövüş müracaatını kabul ettiğinizde, dövüş genel üye listesine gireceksiniz, dövüş başladığında- oyuncular otomatik olarak rastgele iki takıma bölüneceklerdir. Bu tarz dövüşler aynı fraksiyondan olan temsilciler için geçerlidir.

PvP Her yerde!

Bir soru sorabilirsiniz: zıt fraksiyonla dövüşler olacak mı? Doğrusu - kendi şehrinizi terk ettiğinizde, bu dövüşlere katılmamanız mümkün olmayacak!
Büyük şehirler haricinde, aynı fraksiyona ait tüm şehirlerde, karşı ırktan düşmanlarla karşılaşıp saldırabilirsiniz.

Questler

Bilmece çözmeyi sevenleri, "Efsane'de", çeşitli questler bekliyor. Büyük şehirlerde ve diğer yerleşimlerde, yüksek sayıda NPC ( Non-Player-Character), yer alacaktır. İlginç vazifeler (ve tabii ki ödüller) sizi bekliyorlar. Faaliyetlerinizin sonucu farklı durumlardaki tepkinize bağlıdır. Questlerin çoğu karmaşık, bu yüzden, faaliyete geçmeden önce düşünmeniz gerekecek.

Botlar

Oyunda, dünyanın her köşesinde, çok ve çeşitli oyun sakini yer almaktadır.
Ayrıca, oyunda ilerleyerek, her isteyen kendine bir hayvan edinebilir, hayvan dövüşlerde zafer kazanmayı ve neşeli zaman geçirmenizi sağlayacak. Hayvanınıza özen göstermeniz ve bakmanız gerekeceğini de unutmayın.

Para

Oyunda üç çeşit para birimi vardır:

(Bakır para): Oyunda değeri en küçük olan para birimi.
(Gümüş para): Oyunda değer olarak ikinci sırada olan para birimi.
(Altın para): Oyunda en pahalı para birimi.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 8 Temmuz 2014 18:29 Sebep: Mesaj düzeni ve kırık link!
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009       Mesaj #2
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
OYUN KURALLARI

Oyundan sonra size bir oyun karakteri ve yanısıra 50 Gümüş para verilecektir. Oyunun ilerleyen seviyeleri sunulan görevleri yerine getirerek ve ikili mücadeleleri gerek NPClere karşı gerekse gerçek oyunculara karşı yaparak devam eder.
Sponsorlu Bağlantılar

Başarılı olarak geçilen mücadelelerden hediye vrilecektir bu hediye level artışı yada oyun karakterine bağlı bir özelliğin arması tarzında olacaktır ayrıca oyunda kullanmak amaçlı oyun parasıda verilecektir.

Üye ayrıca oyun parasına yada oyun malzememlerine Canavar yok ederek yada Görev bitirerek elde edebilir.

Oyun parasıyla oyundaki sürekli kullanacağınız malzemleri satın alabilirsiniz örneğin silahlarınızı tamir etmek için yada geliştirmek için özel maddeler gibi .

Oyunda kabul edilmeyen şeyler:


1. Multi hesaplar: aynı üye birden çok hesaba sahip olamaz bunun sebebi kendi oyun karakterine avantaj sağlayabileceğindendir. Kabul edilen ise hem İnsanlar tarafında ve Magmarlar tarafında birer hesap olmasıdır ancak bu hesaplarda birbiriyle iletişim halinde olmamalıdır. Aynı şekilde Pushing yapmakta yasaktır. Pushing bilinçli olarak bir hesabın başka bir hesaba olarak yenilmesi böylece o hesaba artı kazanç sağlamaktır. Bu 2 kurala uymayan üyelerin oyun karakterleri hakkında oyun adminleri ceza verebilirler bu ceza hesapalrından Elmas çekilmesi yönünde olabilir.

2. Aynı IP üzerinden birden çok hesap olacak olursa (aile üyeleri, şirket çalışanları vb.) önceden bildirilmesi şarttır. Sonradan yapılan bildiriler kabul edilmez. Bu durum ancak hata olduğunda ceza alınmayacağı anlamına gelmez.

3. Oyun hesapları arasında malzeme yada oyun parası oyun karakteri artık oynanmak istemediğinden yada her hangi başka bir sebebten dolayı asla transfer edilemez bu durumda Multi hesap olarak değerlendirilir.

4. Oyun hesabı herhangi bir sebebten dolayı kapatıldığında tekrardan bir hesap açması yasaktır.

5. Oyunda farkedilen hataların çıkar için istismar edilmesi yasaktır ve hesabın kapatılmasına yol açar. Hatalar vakit kaybetmeksizin yöneticilere bildirilmesi zorunludur. Birçok kişinin kullandığı hataları istismar etmek ceza hafifletici
unsur değildir.

6. Irkçı, pornografik, aşağılayıcı ve/veya dışlayıcı, tehdit unsurları içeren özel mesaj, forum yazısı, oyun içi konuşmalarda, irc kanallarında herhangi bir şekilde yazılması, yayınlanması, savunulması veya açıklanması kesinlikle yasaktır. Bu her şekilde spam yapmak adına da geçerlidir.

7. Oyunda görevli olan Admin ve diğer görevlilere karşı küfürsüz ve düzeyli davranılmalıdır.

8. Chat kurallarına sürekli uyulması şarttır.

9. Oyunun tümünü yada bazı kısımlarını ek programlar ve scriptler kullanarak kolaylaştırmak, otomatize etmek kesinlikle yasaktır ve hesabın kapatılmasına yol açar.

10. oyunla beraber elde edilen software yada başka materyaller isim hakları koruma altındadır ve izin alınmadan dağıtılması yada kullanılması yasaktır.

11. üyeleri kanunun öngörmediği yönlere gerek politik gerekse dini açıdan kışkırtmak ve ayaklandırmak yapmaya çalışmak. Diğer üyeleri ırklarından, dillerinden ve dinlerinden dolayı aşağlamak ve alay etmek yasaktır
12. oyun karakterine ait oyun giriş bilgileri ister gerçek para isterse oyun parası karşılığında kimseye verilmemelidir.

13. Ejederhalar Mirasına ait oyun hizmetini gerçek hizmete takas etmek yada oyuna ait hizmetlerin gerçek hizmet sunan (SMS Servisi) gibi hizmetlere çevirmeye çalışmak yasaktır. Verilen hizmet oyundan yine oyun için kullanılabilir.

14. Oyun içinde sözleşip ( Arena gibi) buluşmak yasaktır ve Pushing olarak görülecektir ve hesabın kapanmasına sebeb olacaktır. Bu ancak aynı takım içinde kimin kazanıp kimin kayıp edeceği yani taktiksel bir sözleşme için geçerli değildir.


Bu kuralların birine yada bir kaçına uymayan kişilerin oyun hesapları daha önceden haber vermeye gerek görülmeden kapatılacaktır.

Oyun Adminleri bu cezaları ve oyunu kendi kararlarınca yönetme hakkına sahiptirler.

Oyun servislerin kullanımı Oyuncu (kullanıcı) tarafından «var olan» şeklinde yapılmaktadır, açıkçası Oyun Yöneticileri Oyuncunun direk ve/veya dolaylı, oyun servisi kabul etme veya kabul edememe sorunları sonucunda, hasar gördüğünde mesuliyet kabul etmezler.

Oyun Adminleri oluşan hiç bir hasardan sorumlu değillerdir. Bu kurallar Adminlerce her zaman değiştirilebilir. Üye bu kurallara en haftada 1 kez bakıp bu kuralları gözden geçirmelidir. Bu oyun kuralları her üye tarafından okunup Kabul edilmiş sayılır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 8 Temmuz 2014 18:22 Sebep: Kırık link!
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
28 Aralık 2011       Mesaj #3
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ


40369 3 18 ezdovoj volk2
Grumvol
Grumvol yalnızca kahramanlardan emir alan güçlü ve korkusuz bir binek hayvanıdır. İlk Grumvollar mağaralarda görüldüler. Yeraltı Şövalyeleri bu Grumvolları alıp onları tüm vahşi ve boyun eğmez yönlerinden arındırdı. Yeraltında kendilerini evlerinde hissederler. Karanlıkta çok net görebilirler ayrıca koyu renkli kürkleri sayesinde gölgelik yerlerde görülmeleri neredeyse imkansızdır. Bu onlara dövüşlerde müthiş avantaj kazandırır.

40371 0 18 nosorog2
Endarg
Devasa boyutlarıyla olağanüstü bir dayanıklılık ve güç sahibi olan bu hayvan güney topraklarından getirilmiştir. Güneyin vahşi seyyahları tarafından yüzyıllardır binek hayvanı olarak kullanılan bu yaratık düşman kokusu aldığı anda savaş pozisyonu alır. Sahip olduğu sivri ve dev boynuzlar sayesinde, büyük bir öfkeyle düşmanına saldırıp onu deşmeye her zaman hazırdır. Endarglar özel hislere sahiplerdir. Yalnızca İyilik Kardeşliği üyelerini kendi efendileri olarak tanırlar.

40374 3 18 pantera2
Şankara
Kapkaranlık bir hayalet gibi, gaddarlık dolu buz gibi bakışları, hayvansı sinsi gülüşüyle, rakiplerinin kanını donduran bir Şankara kendi topraklarına adım atıyor. Bedenini kaplayan sert kasların verdiği doğaüstü çeviklik, sahip olduğu inanılmaz kuvvetle tanınan bu ölümcül canlıyı sadeceKötülük Yapanlar evcilleştirmeyi başarıp, binek hayvanı olarak kullanmaktadırlar. Feo Dünyası sakinleri arasında, Şankaraların karanlığa hizmet etmelerini, içlerinde yaşayan sinsi şeytanların sebep olduğuna dair bir kanı hakimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
byhacker0598 - avatarı
byhacker0598
Ziyaretçi
14 Eylül 2012       Mesaj #4
byhacker0598 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

Dwar Altın Hilesini Buldum Ve Sizlere Sunuyorum.Hilede Sizin Oyuna Girerken Kullandığınız Şifrenizi İstemiyoruz.İstediklerim Saten Ana Sayfada Yazılı.

Oyuna Girişteki Şifrenizi İsteyen Sitelere İnanmayanız.Onlar Sizi Kandırmak İçin Yapmış Tuzaklardır....

Efsane Ejderhalar Miras1 Alt1n Hilesi - Ana Sayfa


MutluluK HeP SiziNLe OlsuN
Koray007 - avatarı
Koray007
Ziyaretçi
8 Temmuz 2014       Mesaj #5
Koray007 - avatarı
Ziyaretçi
OYUN 12 MAYIS İTİBARİYLE İNGİLİZ SERVERİ Fantasy MMORPG - Fantasy Role Playing Game - Legend: Legacy of the Dragons SİTESİNE TAŞINMIŞTIR TÜRK ÇARINIZA GİRİP TAŞIYABİLİRSİNİZ İTEM VE PARANIZ AYNI KALACAKTIR

Benzer Konular

8 Haziran 2014 / Misafir Soru-Cevap
5 Aralık 2007 / Misafir Sosyoloji
13 Mayıs 2013 / Misafir Sosyoloji
16 Mayıs 2011 / Misafir Taslak Konular