Arama

Son Korsan

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 27 Ağustos 2013 Gösterim: 22.257 Cevap: 16
yenicerix - avatarı
yenicerix
Ziyaretçi
24 Kasım 2009       Mesaj #1
yenicerix - avatarı
Ziyaretçi
Son Korsan, Son Korsan gemi hilesi, Son Korsan oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Türk Korsanları Açık Denizlerde Korku Salıyor

Sonkorsan.com sizleri 1500’lü yıllara küçük bir korsan gemisinin kaptanı olmaya davet ediyor. Geminizi güçlendirip denizlere hakim olmak artık eskide kaldı demeyin..

İnternet tabanlı oyun piyasasında adından söz ettiren Türk firması Consala şimdi de yeni oyunu Son Korsan’la karşımızda. Yıllardır Türkiye’de oynanan online oyunlardaki yabancı oyun piyasası karşısında, %100 Türk sermayeli ve Türkçe oynanabilen ve Madeniyet’ten sonra ikinci oyunu olan Son Korsan ile piyasadaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Denizlere hükmetmek sizin elinizde
Oyuna küçük bir geminin kaptanı olarak başlayan oyuncular oyun ilerledikçe yeni gemiler alıp, gemilerini güçlü toplarla donatıp oyunda ilerliyorlar. Oyuncular arkadaşlarını toplayıp filo kurabiliyor, ada kuşatıp fetih yapabiliyorlar.

Oyunculara sunulan karakter seçme ve geliştirme özelliği ile oyun karakterlerinin becerilerini isteğe göre geliştirebilmek de mümkün.

Son Korsan oyununu dilerseniz www.sonkorsan.com adresinden, dilerseniz facebook’tan oynama imkanına sahipsiniz:

http://apps.facebook.com/sonkorsan
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 27 Ağustos 2013 12:06
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bu oyunu oynamayın hem paranızı hem emeginizi calıyorlar oyunda hile yapanları adminler destekliyor resmen .. size elmas aldırmak için her yolu deniyorlar.. onlarca kişi bıraktı oyunu.. oyunda adalet yok sahtekarlık çok..oyunun en büyük filosu tkd ler bile komple bıraktılar. hiç bir şekilde tavsiye etmem..
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar çok iyi bir oyun tavsiyem ben son korsandan alay 800 hatırlıan vasa sölesin gaet ii bi oyun 1.5 yıldır onuom.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BEN SON KORSAN OYNUYORUM AMA BİR GÜN BAKTIM SON KORSANA GİRMİYOR EMAİL E YOLLUYORUM YOLLANMIYOR SİZ BİR DENEYİN BİR ZAHMET.KULLANICI ADI:berkakd1
EMAİL:beerk2000@hotmail.com
lütfen gönderin gönderiliyorsa...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Böcek bilimci - avatarı
Böcek bilimci
Ziyaretçi
21 Nisan 2011       Mesaj #5
Böcek bilimci - avatarı
Ziyaretçi
Tavsiye etmem
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
21 Nisan 2011       Mesaj #6
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Bencede eğer böyle bi oyunsa tavsiye edilecek bi yanı yok. Öncelikle adaletin sağlanması lazım ..!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu oyun tavsiye ediyorum bence çok eğlenceli ve yaşlılar için bir ilgi alanı ben oyunda 17 kişi ekledim faceye hepsi 11 level .bende 5 levelim herkes kasmak için yanıma geliyo
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
on korsan hilei istiyorum ben ne olursa elmas gemi hilesi
Alıntı

son korsan elmas hilesi ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
babacan6969 - avatarı
babacan6969
Ziyaretçi
6 Ocak 2012       Mesaj #9
babacan6969 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu oyunun hiç bir şekilde hilesi yoktur. ama bazen adaletsizlikler olabiliyor. admin sizi elmas almak için hertürlü bahaneyi uydurabilir ama adam senin kafana silah dayayıptamı elmas alacaksınmı diyor. bu oyun para yatırmadanda oynanır yeterki sabırlı olun tamamen sabır işi bu arada siz bu oyunun sahibi olsanız umarım sizde aynı seyi yapardınız. (babacan6969)&(x_x_akonitin_x_x)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2012       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar hile var daha doğrusu sistem hatası yazıyorm okuyun
şimdi oyunda bir hesap açın size şunu şunu yap diyor işte bunu derken girdiğiniz gibi 180 elmasın hepsini harcayın sonra eğitim bitiyor diğer oyuncularn yanına gidiyorsunuz işte gittiğinizde 150 elmas geliyor etti 330 elmas Msn Happy hemen deneyin bir çar açıp
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.