Arama

Duty Calls

Güncelleme: 7 Şubat 2011 Gösterim: 1.775 Cevap: 0
brk_bnl - avatarı
brk_bnl
Ziyaretçi
5 Şubat 2011       Mesaj #1
brk_bnl - avatarı
Ziyaretçi
dutycalls baslik
Call Of Duty: Black Ops oyununu alacak paranız mı yok? O halde COD'la dalga geçen, eğlenceli seslendirmelere ve kaliteli grafiklere sahip bu oyunu ücretsiz olarak denemeye ne dersiniz...
Sponsorlu Bağlantılar

Piyasaya çıktığından bu yana satış rekoru kıran ve geliştiricisi Activision'un büyük kar sağladığı Call Of Duty: Black Ops oyununuyla dalga geçen ve aynı zamanda ücretsiz olan bu oyun ilginizi çekebilir.

dutycalss orta

Electronic Theatre(TE) adlı İngiliz oyun geliştirici firma, Duty Calls: The Calm Before The Storm adıyla çıkardığı yeni oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Mizahi seslendirmeleri ve kaliteli grafikleriyle bu piyasada bulunan bir çok oyundan üstün özelliklere sahip olan bu oyun, Activision'un Black Ops'u ile de dalga geçecek niteliklere sahip görünüyor.

Sistem gereksinimi olarak; 2.0 GHz işlemci hızı, 512 MB RAM, NVIDIA 6200+ veya ATI Radeon 9600+ donanımı isteyen bu oyun, oynanırken seslendirmeleri sayesinde kullanıcıları güldürüyor. Birde tanıtım videosu yayınlanan videosunu izlemek için kaynağa gidebilirsiniz.

Oyunu indirmek için buraya tıklayın.

Kaynak:Black Ops' la dalga geçen oyun Duty Calls! İndir - BilisimLive.Com

Son düzenleyen The Unique; 7 Şubat 2011 12:53 Sebep: Sayfa Düzeni

Benzer Konular

4 Mart 2011 / aSSaSSiNs aLeRT Oyunlar
10 Mart 2012 / KisukE UraharA Sinema ww
14 Eylül 2011 / rambo3947 Oyunlar