Arama

The Force Unleashed I-II: The Complete Saga Modu

Güncelleme: 19 Ağustos 2011 Gösterim: 2.467 Cevap: 0
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
The Force Unleashed I-II: The Complete Saga

Sponsorlu Bağlantılar
The Force Unleashed I-II: The Complete Saga, Knights of The Force için geliştirilmiş bir modifikasyondur. The Force Unleashed I-II: The Complete Saga'yı oynamak için öncelikle Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy oyununun modu olan Knights of The Force'un bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. The Force Unleashed I-II: The Complete Saga ile The Force Unleashed I ve The Force Unleashed II görevlerini KoTF üzerinden oynayabilirsiniz.


The Force Unleashed I-II: The Complete Saga Ekran Görüntüleri

jasp2011081916040454

jasp2011081916062054

jasp2011081916081709


The Force Unleashed I-II: The Complete Saga hakkında KoTF sitesindeki kaynak ve indirme linkleri;
Alıntı

Bildiğiniz gibi web sitemizin KotF User mod sayfalarında sizlerden gelen KotF modifikasyonlarını yayımlıyorum. The Force Unleashed I-II : The Complete Saga modu, Somi Norbi isimli Macar arkadaşımızın çalışması. Oldukça güzel toparlanmış bu harita ve save game paketinde The force Unleashed'ın efektleri ile oynayabiliyor ve barındırdığı yeni haritalar üzerinde tam bir aksiyon fırtınası yaşıyorsunuz. Saber stili olarakda hem Backhand hemde Dual Backhand kullanabiliyorsunuz. Paket oldukça kapsamlı (886 MB) içersinde toplam 52 görev bulunmakta arkadaşımız The Force Unleashed efsanesinden her bölümünü KotF üzerinde canlandırmaya çalışarak enfes eğlenceli bir mod ortaya koymuş.

Paketi bana yayımlamam için gönderdikten sonra bende geçtiğimiz hafta içinde oynarken gözlemlediğim bazı sorunları gidermeye çalıştım. Bazı haritaların grafiksel hatalarını düzeltirken yeni görsel efektler ve yeni skybox eklediklerim oldu. Bu sayede bölümlerin çoğunda hava şartlarına uygun efektler yer alıyor. Kamino'da yamur yağması, Bespin'de rüzgar ve toz gibi ortam şartlarına uygun pekçok efekt uygulamaya çalıştım. Bunlara ilave olarak bu güzel modu daha da kullanışlı ve havalı bir hale getirmek için süprizlerle dolu fantastic bir user interface geliştirdim. Ayrıca Wide screen monitor kullananlar için oyuna Full HD (1080p) ve HD Ready (720p) seçeneklerini ekledim. Bu sayede oyunu zahmetsizce daha yüksek kalite de oyanabilecek ve oyunun üçüncü kişi açısı otomatik olarak wide screen ekrana uygun hale gelicektir. Oyun içinde Esc ya bastığınızda ise Kamera seçeneğini kullanarak istediğiniz bakış açısını ayarlayabilirsiniz. Yada önceden tanımlanmış 3 seçeneği kullanarak oynanışta farklılıklar yaratabilir oyundan ve grafiklerden daha fazla keyif alabilirsiniz. Ayrıca oyuna iki The Force Unleashed traileri yerleştirdim. Hepinize iyi eğlenceler.

İndirme linkleri : Download Mirror Mirror Mirror Mirror



Benzer Konular

21 Kasım 2009 / RuffRyders Oyunlar
17 Aralık 2008 / Maniac Oyunlar
23 Ocak 2012 / RuffRyders Hayali Karakterler
1 Mayıs 2014 / jack90 Oyunlar