Arama

United Football (Online Futbol Oyunu)

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 4 Ekim 2012 Gösterim: 6.778 Cevap: 6
Yigitxcann - avatarı
Yigitxcann
Ziyaretçi
9 Aralık 2011       Mesaj #1
Yigitxcann - avatarı
Ziyaretçi
United Football - Ücretsiz Online Futbol Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

1308755380large

United Footbal Nedir ?

Arkadaşlarınızla birlikte oynarken çok eğlenebileceğiniz , standart kurallardan çok farklı ücretsiz bir online futbol oyunudur. Karakterinizi ve kendinizi geliştirerek arkadaşlarınızla bir takım kurabilir, turnuvalara katılabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz… Sizleri de bu eğlenceli futbol dünyasına davet ediyoruz !

Ben futbol için doğmuşum ama ailem benim top oynamamı istemedi , seçmelere gittim ama hoca bana taktı diye düşünüyorsanız işte kendinizi ispat etmeniz için size fırsat ! Kendinizi gösterin ve sanal alemin Alexi , Hagisi, Quaresması hatta Messisi olmak için gameTURK'un sunduğu bu fırsatı kaçırmayın !

Unutmayın maç 90 Dakika ! İyi Eğlenceler ve başarılar !

Oyuna katılmak için ,

www.gameturk.com/portal/unitedfootball/
apps.facebook.com/futboloyna

Üye olma ekranı

GameTURK - Türkiye'nin En Büyük Online Oyun Portalı

Oyun Aktif / United Football

Değerli United Football Oyuncuları ; Portala email ve şifrenizle başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan “Aktive Et” buttonuna tıkladığınızda United Footbal'da kullanmak için oluşturmanız gereken Kullanıcı adı bölümü ekrana gelecektir. Kullanıcı adını oluşturduktan sonra o kullanıcı adı ile “Hemen İndir” buttonuna tıklayarak oyunu indirip kurduktan sonra giriş yapabilirsiniz.

Not: Eğer United Football oyununa “Landing” sayfasından üye olup bir kullanıcı adı oluşturduysanız oyunu aktif etmenize gerek yoktur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen RuffRyders; 11 Aralık 2011 12:56 Sebep: Ekleme yapıldı.
ecel398 - avatarı
ecel398
Ziyaretçi
14 Haziran 2012       Mesaj #2
ecel398 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

united football uye ol ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

fanatik nedir
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2012       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kayıt olma kısmına giriş yapamıyorum. Bana car açıp verebilir misiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
unitet footbaal kayd olmak istiyorum. Nasıl kayıt olurum?
eku123 - avatarı
eku123
Ziyaretçi
2 Eylül 2012       Mesaj #5
eku123 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlarınızla birlikte oynarken çok eğlenebileceğiniz , standart kurallardan çok farklı ücretsiz bir online futbol oyunudur. Karakterinizi ve kendinizi geliştirerek arkadaşlarınızla bir takım kurabilir, turnuvalara katılabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz… Sizleri de bu eğlenceli futbol dünyasına davet ediyoruz !

Ben futbol için doğmuşum ama ailem benim top oynamamı istemedi, seçmelere gittim ama hoca bana taktı diye düşünüyorsanız işte kendinizi ispat etmeniz için size fırsat ! Kendinizi gösterin ve sanal alemin Alexi , Hagisi, Quaresması hatta Messisi olmak için gameTURK'un sunduğu bu fırsatı kaçırmayın !

United Football Nasıl Oynanır?
United Football oynamak son derece zevkli olmasıyla birlikte oldukça kolay ve anlaşılır bir yapıdadır. Daha önce antreanmanları tamamlamış olduğunuz kabul edildiğinde (Oyuna ilk girişte antrenmanları tamamlamış olmanız ve sertifika almış olmanız gerekmektedir. Aksi halde aktif maçlara katılamaz veya bir maç açamazsınız!) aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi oldukça anlaşılır ve basit bir sistemle maç açabilir, mevcut karşılaşmalara katılabilir veya kendi takımınızı oluşturabilirsiniz.

Öncelikle açık olan ve oyuncu bekleyen maçları görmek veya listeyi yenilemek için "Yenile" butonunu kullanabilirsiniz. Bu butona tıkladığınızda maç listesi yenilenmiş olacaktır.

Arkadaşlarınız tarafından daha önce açılmış olan maçları "maç ara" butonunu kullanarak arayıp bu maçlara kolayca katılabilirsiniz.

"Yeni Maç" butonunu kullanarak kendiniz bir maç açabilir ve diğer oyuncuların size katılmasını bekleyebilirsiniz. Listeden seçtiğiniz uygun olan herhangi bir maça "Maça Katıl" butonunu tıklayarak kolayca katılabilirsiniz. Menülerimizi tanıdıktan sonra geriye kalan tek şey gönlümüzce eğlenmek kural tanımaksızın diğer oyuncularla kıyasıya mücadele etmektir.

Uyarı !
Windows 7 kullanıcılarının kurulum yaptıktan sonra oyunu masaüstünde oluşan United Football kısayoluna sağ tıklayarak "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğiyle başlatmaları gerekmektedir. Her seferinde bu işlemi yapmak istemeyen oyuncularımızın uyumluluk ayarları sekmesinden "Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır" kutucuğunu işaretlemeleri yeterlidir. Bu sekmeye United Football kısayoluna sağ tıkladıktan sonra "Özellikler" seçeneğini açarak ulaşabilirsiniz. Bu işlemi yapmadan kısayolu çalıştırdığınız takdirde bekleme süresi biraz uzun olabilir.

United Football Kayıt Ol
United Football İndir

Ekran Görüntüleri:
b united football 1316701127
b united football 1316701132
b united football 1316701139
b united football 1316701146
b united football 1316701151
b united football 1316701155
b united football 1316701160
b united football 1316701163
b united football 1316701168
b united football 1316701174

Kaynak İçin Tıklayınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2012       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]united football kaydol ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[/QU
kaydolamıyoruz
emocanbaba - avatarı
emocanbaba
Ziyaretçi
4 Ekim 2012       Mesaj #7
emocanbaba - avatarı
Ziyaretçi
oyunu indirdim kullanıcı adı yanlış diyor kime gösterdim doğru oyun oynuyamıyorum