Arama

DrakenSang Online

Güncelleme: 15 Ağustos 2013 Gösterim: 3.078 Cevap: 1
Aragorn86 - avatarı
Aragorn86
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #1
Aragorn86 - avatarı
Ziyaretçi
MMORPG oyunu DrakenSang Online, DrakenSang nasıl oynanır, oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
DrakenSang Online

ruffi

Selam Arkadaşlar,

DrakenSang Online MMORPG oyunu Türkiye'ye Joygame ile geldi. Bu aralar Joygame çoştu paso oyun getiriyor
Neyse oyuna gelirsek, hiç bir dosya indirmeden internet tarayıcınız(web browser) üzerinden oynuyoruz. Grafikler ve sesler muhteşem. Bu kadar oyun konusu açtım ama bu gerçekten çok iyi. İnternet tarayıcısı üzerinden böyle bir oyunu oynamak müthiş. Normal kurup oynamaya kalksak heralde 1gb gibi yer kaplar bu oyun.

Oyunda 3 karakter var Savaşçı, büyücü, okçu bunlardan birini seçebiliyoruz. Yaratıkları keserek ve görevleri tamamlayarak karakterleri geliştirebiliyoruz. Oyunda pvp sistemi de mevcut diğer oyuncularla savaşabiliyorsunuz. Ayrıca yine takımlı olarak arkadaşlarınızla birlikte diğer oyuncularla savaşacağınız arenalar mevcut.


Oyun içi videosu:

Oyunu hiçbir kurulum dosyası indirmeden sadece linke tıklayarak oynamak için: Drakensang Online | Tarayıcındaki online fantezi oyunu &raquo

Facebook sayfası için: Drakensang Joygame | Facebook
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 15 Ağustos 2013 11:21
Aragorn86 - avatarı
Aragorn86
Ziyaretçi
20 Şubat 2012       Mesaj #2
Aragorn86 - avatarı
Ziyaretçi
Drakensang Online, tarayıcı tabanlı ve aynı zamanda üç boyutlu bir mmo oyundur. Üstün grafikleri ve muhteşem kurgusu ile Drakensang Online, tarayıcı tabanlı oyunlarda devrim niteliğinde bir oyun.

Sponsorlu Bağlantılar
Ejderhalarla dolu bir dünyada karakteriniz ile birlikte amansız bir mücadele içerisinde yepyeni diyarlara yelken açarak birbirinden farklı yüzlerce yaratığı alt edebilir, aynı zamanda pvp sistemi sayesinde rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Tüm bunları yapabilmek için sadece Joygame'e kayıt olmak yeterli. Tarayıcı tabanlı oyunlarda devrim niteliğindeki Drakensang, hikayesi ile de dopdolu bir oyun olma özelliği taşıyor. Duria'dan başlayan yolculuğunuz çokr“¨b0yarlara kadar uzanıyor. Gremlinlerden, cadılara ve ejderhalara kadar birçok farklı tür yaratıkla karşılaşabilir, üstün yetenekleriniz ile onları alt edebilirsiniz.

Drakensang Online Üyelik işlemi oldukça basit. Bir kaç dakikalık joygame hesap alma işlemi ardından oyuna beklemeden başlayabiliyorsunuz.

Drakensang Türkçe dil desteği ile oynamak tamamen ücretsiz. Oyun içi görüntülerini izleyenleri ise bu oyunun hiç bir dosya indirmeden oynanabildiğine ikna etmek oldukça zor. Ancak hemen belirtelim tarayıcı üzerinden oynamak istemeyen oyuncular, Drakensang Online'ı indirip client üzerinden de oynayabilirler. Muhteşem 3D grafikleri ve skill efektleri olmasına rağmen tarayıcı üzerinden bu kadar akıcı bir performans sergileyebileceğine ilk bakışta inanmasalar da, daha sonra tepkileri hayranlığa dönüşüyor. Unutmadan bir kez daha vurgulayalım bu Joygame ile ücretsiz Web Tabanlı 3D MMORPG Oyunu müthiş grafikleri ve efektleri ile hiç bir kurulum dosyası indirmeden oynamak için gerekli olan özellikler sadece bir internet tarayıcısı ve java.

drakensangonlineoyunlar

drakensangonlineoyunlar

Son düzenleyen nötrino; 15 Ağustos 2013 11:24 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

11 Ağustos 2011 / CrasHofCinneT Taslak Konular
11 Nisan 2013 / _MySterious_ Soru-Cevap