Arama

Gemini Rue

Güncelleme: 25 Haziran 2012 Gösterim: 1.574 Cevap: 0
yesilcamsatis - avatarı
yesilcamsatis
Ziyaretçi
25 Haziran 2012       Mesaj #1
yesilcamsatis - avatarı
Ziyaretçi
Gemini Rue
Oyunun genel yapısında ana iki karakter vardır, olaylar bu karakterlerin etrafında dönmektedir. Bu karakterlerden biri Azriel Odin, diğeri ise Delta-Altı'dır.
Sponsorlu Bağlantılar
Azriel Odin bir suikastçı ve üslendiği görevlerin çoğunda başarılı olmuş bir karakterdir. Oyunun ilk kısmı eski bir suikastçı olan Azriel Odin'in iklimi sürekli yağmurlu olan bir gezegene gitmesiyle başlar. Suikastçımız gezegenin gizemli, tehlikeli ve görkemli sokaklarında kardeşini bulup kurtarmaya çalışır. Oyunun diğer bölümünde ise hafızası tamamen kaybolmuş Delta-Altı karakteri bulunmaktadır. Bu karakter yattığı hastaneden kaçar ve hiçbir bilgiye sahip olmadığı için kimseye güvenmeyeceğine dair kendi kendine söz verir. Böylece maceralar başlamış olur.
Görevimiz kötü karakterlerle savaşmak onlarla mücadele etmek ve onları etkisiz hale getirmektir. Oyunun bazı kısımlarında sırayla ilerleniyor bazı kısımların da ise isteğe bağlı ilerlenebiliyor. Strateji ve macera oyunlarına ilgili ve meraklılarının denemesi gereken güzel bir oyun.

Gemini Rue

İki farklı kahraman ve zorlu görevler ile
Gemini Rue oyunu sizi kendine bağlıyor… Azriel Odin isimli kahramanımız eski bir tetikçidir. Gezegenler arasında çeşitli resmi ve gayri resmi görevlere girmiş ve hepsini başarı ile tamamlamıştır. Oyunumuzda amacınız ise Barracus gezegenindeki Pittsburg şehrinin karanlık ve tehlikeli sokaklarında yıllar önce kaybolmuş olan canından çok sevdiği kardeşinin bulmak olacak.
Diğer bir taraf ise Delta-six…. Bu kahramanımız ise rehabilitasyon merkezinde. Buradan sürekli kaçmaya çalışmıştır ve bunun sonucunda hafızası tamamen silinmiş. Bu kahramanımızı seçtiğiniz zaman amacınız onunla birlikte devam eden daha önce başından gelip geçmiş bütün olayları tekrar hatırlatmaya çalışmak olacaktır. Kahramanlarımız savaşçı, dövüşü çok seven ve hayatta kalmak için elinizden geleni ardına koymamak olacak.



Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/Win7
  • İşlemci: Pentium 4 3.0 ve Üzeri
  • Ram: 1 Gb
  • Gereken Hard Disk Alanı:1 Gb
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu
  • Video kartı: Nvidia 6800 veya ATI 1800XT üzeri
  • DirectX: 9 veya Üzeri
  • Klavye ve mouse

Gemini Rue Demo
ücretsiz veya demo sürümdür. Eklendiğinden bu yana 716 defa indirilmiştir. Oyunları yasal şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz.

Oyunu indirmek için tıklayınız.

* Demo Oyunlar yasaldır ve güvenlidir fakat çalıştırmadan / kurmadan önce Virüs taramasından geçirmenizi öneririz.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

4 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww