Arama

MafyaTİM (Online RPG Tabanlı Mafya Oyunu)

Güncelleme: 19 Ağustos 2013 Gösterim: 2.274 Cevap: 0
MafyaTiM - avatarı
MafyaTiM
Ziyaretçi
6 Temmuz 2012       Mesaj #1
MafyaTiM - avatarı
Ziyaretçi
RPG oyunu MafyaTİM, MafyaTİM oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Uykusuz Gecelere Hazır olun :Ölüm ile yaşamın savaşı Başladı! MafyaTiM.Boş Zamanınızı Bir Gangster Olarak Yer Altı Dünyasında Geçirmeye Hazır Mısınız? Bir Gangster Olarak Tüm Suç İmparatorluğunu Elinizde Tutmaya Hazır Mısınız? Bu Dünyanın Bütün Olumsuzluklarına Karşı Çıkmaya Hazır Mısınız? CEvabınız Evet se Hemen Şimdi Kayıt Olun ve Yer Altı Dünyasının Yeni İmparatoru Siz Olun..

Suç işleyin, Tetikçilik Yapın, Mega Suç İşleyin, Araba Yürütün, Organize Suça Gidin, Baskın Yapın, Polise Rüşvet Verin, Size Verilen Görevleri Bitirin, Dövüş Kulübüne Takılın, Kumarhanelere Takılın, Adam Öldürün, Araba Yarışlarına Katılın... Ama Gün Sonunda Sadece Bir Şeyi Düşünün: Kendi Suç Ailenizi Kurmayı ve Onu Diğer Gangsterleri Yönetecek Kadar Büyük ve Güçlü Bir Konuma Getirmeyi..!

Mafya oyunları arasında en gelişmişi olan MafyaTiM güçlü bir mafya babası olmayı amaçlayan binlerce oyuncu barındırır. Suç ve tehlike dolu bu alemde maddi gücünüzü arttırarak düşmanlarınız ile savaşırsınız. MafyaTiM size sanal hayatta güç vaat eder.

Üstelik Yeni kayıt olan Tüm oyuncularımıza 15 Günlük Gold Premium, 2,000,000,000 TL Para, 250,000 +++++ Anında hediye. Oyunumuza kayıt olan herkes Bu Hediyelerden yararlanabilir.MafyaTiM Online RPG Tabanlı oyunlar arasında en gelişmiş oyundur.
Son düzenleyen nötrino; 19 Ağustos 2013 15:45 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

12 Eylül 2023 / TheOrder Oyunlar
17 Mayıs 2012 / hocaz53 Oyunlar