*SXE’li
*30+2
*Lagg& Loss sorunsuz
*7/24 Oyunlarda Admin Olmasına Çalışılan
*Küfürsüz Hilesiz her oyuncuyla ayrı ilgilenen , deneyimli adminlerden oluşan artislikten uzak cok eğlenceli bi server olma aşamasındayız
*Top15 1.liğine Adminlik hediyemiz 2. ve 3. ye slotluk bonusumuzdur.
-Fakat her top15 1.2.3 sünün dürüstlüğüne ,hile olma olasılığı tartışılıp karardan sora verilicektir.Bu yüzden Lütfen hile kullanmamanızı önemle tavsiye ederiz.
*Ayrıca Her gece 23.00’dan sora Mac Sw mizda (ek mac swmizda mevcut) mac yapılıcaktır(sw oturunca)
Ayrıca Pro Klanını (10 -15 kişi arası) getiren Klan kaptanlarına da adminlik verilebirilir.
Görüşmek için dumanlincoln@gmail.com veya godofsail@hotmail.com
Counter-strike 1.6 oyununda herkesin çektiği bir sıkıntı vardır, server bulmak. Bu programı kurduktan sonra counter-strike oyununda favorilerinize 40 adet server eklenecek ve sizde artik server arama sıkıntısını çekmiyeceksiniz
Serverimiz SXE li olup Kufursuz seviyeli bir oyun isteyenler için birebirdir..
Her ihtimala karşılık adminlerimiz ESP ile wall ihtimali olan Oyunculari izlemektedir..
Profesyonel Adminlerimiz Eşliğinde Serverimiz Daima Denetim altındadir...
*10 yada 20 günde bir Top 15 sıfırlanmaktadir...
*Top 15 de Verilan tarih sonunda 1. olan değerli arkadaşımıza "Adminlik" Serverimiz tarafından Hediye
olarak verilecektir..
*Ayrıca Büyük Clan sahiplerine yani Clani 10+ olan kişiler..
Clan arkadaşlarini serverimiza davet eder ve Serverimizda oyunlarina devam ederlerse Clan Kaptanina adminlik verilecektir...
Seviye ve Saygi çerçevesinde oyun arayan dostlarimizi bekleriz...
*SXE’li fUL sw'dir arkadaşlar o yuzden pro oyunculara yöneliktir.
*30+2
*Lagg& Loss sorunsuz
*7/24 Oyunlarda Admin Olmasına Çalışılan
*Küfürsüz Hilesiz her oyuncuyla ayrı ilgilenen , deneyimli adminlerden oluşan artislikten uzak cok eğlenceli bi server yolundayız..
*Her Ay Top15 1.liğine Adminlik hediyemizdir.
-Fakat her top15 1. sinin dürüstlüğüne ,hile olma olasılığı tartışılıp karardan sora verilicektir.Bu yüzden Lütfen hile kullanmamanızı önemle tavsiye ederiz.
*Ayrıca Her gece 23.00’dan sora Mac sw mzda Klan MacLarı düzenlenecektir ve bazı ozel belirlenen gunlerde geceleri 2.00'dan sora 16 vs 16 Mac lar duzenlenecektir..
Ayrıca Admin Satışlarımız Vardır Adminlik 10TL veya 100 Kontor Şifresidir(kontor işimize yaramadığı için nakite göre biraz daha pahalıdır)
Turnuvalarda başarılar sergileyen clanımızın pro serveri açılmıştır.
--->212.252.38.137<--- adresinizi gelin counterde
Serverin Özellikler: Top15 1.adminlik vardır Genellikler pro maplar açılır.
Değerli msxlabs üyeleri sizlerden ricam sw yeni aldığım için boştur. Ben elimden geleni yapıyorum doldurmak için lütfen sizde doldurmak için bana yardım eder misiniz..
Favorilerinize ekleyiniz [212.252.38.137] Turnuvalarda başarılar sergileyen clanımızın pro serveri açılmıştır.
--->212.252.38.137<--- adresinizi gelin counterde
Serverin Özellikler: Top15 1.adminlik vardır Genellikler pro maplar açılır.
Değerli msxlabs üyeleri sizlerden ricam sw yeni aldığım için boştur. Ben elimden geleni yapıyorum doldurmak için lütfen sizde doldurmak için bana yardım eder misiniz..