Ya Benim Face Virüs mü Girmis NoLmus BiLmiyorum Hiç bi Duruma yorum yapamıyorum Begenemiyorum Msj gönderemiyorum Arkadaslar duvarımın Yok OLduqunu söylüyor Ya 65000 abone 4.200 ' ede yakın arkadsm war NoLurr yardım Edin. 2 gündür Aynı sorunu yaşıyorum Diger HesabLardan Girdigmde de Boyle oLuyor.Yardımcı olun lütfen |
Alıntı:
|
sayfa açılmıyorhttp://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php |
yaa face de paylaşım yapamyrum mozilla firefox indiremyrum facebooka yeniden kayıt oolmak ıstyrum ama kaydet butonuna tıklıyorum olmuyor girdigim bir internet sitesinden wideo paylasamıyrum facede acil yardm ltfeeennnn |
faceden çıkış yapamıyorum hiçbişe gözkmüyo facedn çıkış butonuna basnca ayarlar geliyoo acill çıkış yapmam lazm yardm edın |
facebook sayfam cep telefonundan gırmıs gıbı açılıo yardım edebılırmısnzz? |
bende bişey yapamıyo off ya napabılırım |
facebookta vidyo paylaşamıyorum 1 ay oldu düzelmedi birçok vidyoyu denedim ama olmuyor önceden paylaşa biliyordum sorun nedir lütfenn yardım edin |
neden beğeni olmuyo yapıyorum ama olmuyo |
yha bnm sorunum dünden beridir vr sohbet yerinde birine yorum yazıp gonderiyorm sonra yorumun yanında ünlem işareti çıkıyor yha bn bşka bi hesaptn gırdım sonra ordada bı sure sonra aynı sey oldu lutfen yardımcı olun yha |
Saat: 04:32 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık