Arama

Şehitlerimize - Sayfa 7

Güncelleme: 15 Kasım 2009 Gösterim: 16.501 Cevap: 68
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
xIIIxLincolnxIIIx
Ziyaretçi
15 Mart 2008       Mesaj #61
xIIIxLincolnxIIIx - avatarı
Ziyaretçi
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!

Sponsorlu Bağlantılar
SİZ RAHAT YATIN YERİNİZDE BU VATANDA SİZİN ULAŞTIĞINIZ MERTEBEYE SEVE SEVE ULAŞACAK BİR SÜRÜ NEFER VAR!!!
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
2 Mayıs 2008       Mesaj #62
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Bızde bu yıgıtler bızde bu arslan parcaları oldukca ne bu vatan bolunur nede alsancagımız soner.
SEHITLERİMİZİ SONSUZ RAHMTLE ANIYORUZ.
Sponsorlu Bağlantılar

BU VATAN SIZE COK SEY BORCLU BU VATANIN EVLATLARI
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
3 Mayıs 2008       Mesaj #63
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
Sehitlerimizin Kani yerde kalmiyor

Genel Kurmay basin aciklamasi

gray bulletBİLGİ NOTLARI

TARİH : 03 Mayıs 2008
NO : BN - 33 / 08


1. 01/02 Mayıs 2008 gecesi Irak’ın kuzeyindeki Kandil Dağı bölgesinde icra edilen hava harekatının sonuçlarını değerlendirme çalışmalarına Genelkurmay Başkanlığınca devam edilmektedir.
2. Bölgeden alınan bilgiler ve görsel olarak yapılan tespitlere göre, Kandil Dağı bölgesindeki PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait tesislerden hedef olarak belirlenenlerin tümü imha edilmiştir. Bu tesisler arasında, terör örgütünü yönetmeye çalışan bir teröristin sıkça kaldığı yerler de bulunmaktadır.
3. İlk değerlendirmelere göre, bu harekat sonucunda 150’den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği ve harekatın terör örgütü mensupları arasında büyük bir panik havasının yaşanmasına sebep olduğu tespit edilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında üst düzey sorumluların da bulunabileceği değerlendirilmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
4 Mayıs 2008       Mesaj #64
odrii - avatarı
Ziyaretçi
n653207496 303795 4824

Vatan yolunda şehit olan bütün kardeşlerim, gözünüz arkada kalmasın ....
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
24 Mayıs 2008       Mesaj #65
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
asagidaki yaziyi birkac gun once uye oldugum bir sitede okudum her okudugumda agladim ACABA sizde aglayacakmisiniz?
ALINTIDIR

ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE!
Zira biz, senin gibi askere gitme cesaretini gösteremedik, askerden kaçmak için aslında hiç istemediğimiz, zaten bitirdiğimiz zamanda bize bir faydası olmayacak okullara yazdırdık kendimizi, askerliğe elverişli değildir raporları peşinde koştuk, kendimizi yurt dışında çalışıyor gösterdik. Ne kadar da mahiriz değil mi şehidim!
Şehidim hakkını helal et bize!
Çünkü cenazelerinizi politik görüşlerimiz doğrultusunda, başkalarına olan öfkemize kusma fırsatı olarak da değerlendirdik. Camiye kadar gelip “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!” diye bağırdık ama kusura bakma; cenaze namazına iştirak etmek aklımıza gelmedi bir türlü! Şehit olacak yaşa gelmeme rağmen daha önce hiç cenaze namazına gitmediğim geldi aklıma sadece.
Şehidim hakkını helal et bize!
Cenaze namazından sonra yapacağımız eyleme Türk bayraklarına sarılmış veya onların altında beklerken ve “Kahrolsun ABD!” diye bağırırken efkarımızdan birkaç tel Marlboro da püfürdettik. Havanın yada ortamın sıcaklığından olsa gerek susayanlarımız oldu, Allah’tan kahrolası Amerika’nın kahrolası Coca Cola’sı vardı; içtik kana kana!
Şehidim hakkını helal et bize!
Cenaze namazından sonrasındaki eylem sonrasında bir hayli acıkmıştık. Anlayabilirsin ki o kadar bağırıp çağıran, yol yürüyüp asfaltları aşındıran bizim gibi vatan sever gençler bir süre sonra acıkır! Tabii soluğu Mc Donald’s’ ta aldık. Bir güzel hüplettik, muhabbeti gümlettik!
Şehidim hakkını helal et bize!
Seni şehit eden silahlarda bizim seni şehit edenlere karşı kullandığımız silahlarda ABD malı idi. Ama biz bu durumu bir türlü kavrayamadık. Hatta her yıl ABD’ den en azından 8 milyar dolarlık silah alıyoruz. Her bir kararımızdan önce “ABD ne der?” diye kendimize soruyoruz. ABD’nin izni ile ülkemizde darbeler yapıyor, ABD-İsrail ikilisinin her türlü isteğini kabul ediyoruz!

Şehidim hakkını helal et bize!
Artık bir Amerikalı gibi yaşıyoruz. Kız arkadaşlarımızla birlikte her hafta bir Hollywood filmi izliyoruz. Televizyonlarda eskisi kadar ABD yapımı dizi kalmadı ,artık bizim dizilerimiz ABD’ninkilere taş çıkartacak hale geldi. İnanın bizleri görenler ABD’li gençlerden ne yaşantı nede giyiniş olarak ayırt edebiliyorlar artık! Traşımızı bile Amerikan traşı oluyoruz. Zaten bu sabah “Şehitler ölmez, vatan bölünmez “ eylemine gelirken de Gillette ile traş olmuştum. Adam manyak bıçak yapmış, köpüğüde acayip köpürüyo doğrusu!
Şehidim hakkını helal et bize!
Meşhurlarımız başta olmak üzere biraz maddi varlığı olanlarımız çocuklarını gidip ABD’de doğuruyorlar. Gerçi şimdi çok bir anlamı kalmadı ama uzunca bir zaman ABD doları sakladık dolaplarımızda, ceplerimizde, bankalarımızda; bir gün gelirde kendi paramızın değeri düşürülür ve milletimizin büyük bir kısmı fakirleşirken biz zengin oluruz hesabıyla!
Şehidim hakkını helal et bize!
Teröre senin gibi yılda ortalama birkaç yüz şehit veriyoruz. Trafik terörüne 2-3 bin, sigara terörüne ise 100 bin! Bu ülkede sigara ve sigaraya bağlı hastalıklarda saatte 12, günde 300, ayda 9 bin kişi ölüyor! Gönüllü öldüğümüzden veya farkında olmadan öldürüldüğümüzden, çaktırmadan katledildiğimizden olsa gerek hiç kimse bu teröre karşı bir önlem almıyor, bunun için kimse tezkere çıkarmıyor örneğin!
Şehidim hakkını helal et bize!
Silahlanma için harcadığımız para kadar da sigaraya para harcıyoruz! Bu paranın önemli bir bölümü de Amerikan sigaralarına gidiyor. Ama inan şu gece mavisine bayıldığım Parliament ile Marlboro bir başka. Bu bizdeki Amerikan sigarası ve silahı aşkı da aynen öyle; bir başka!
Şehidim hakkını helal et bize!
1930’da kişi başına 1 litre alkollü içecek tüketilirken bugün 20 litre tüketiyoruz. O zaman 10 paket sigara içiyorduk kişi başına şimdi 3 kilogram. Sigaraya 10, içkiye 11 yaşında uyuşturucuya ise 12 yaşında başlıyoruz. İstatistiklerimizden de anlaşılacağı gibi şehidim bir hayli hızlı kalkınıyoruz! Ülkemizi dünyanın en büyük sigara ve alkol tüketicileri arasına soktuk, bizden kat kat nüfusu fazla ülkeleri bile solladık!
Şehidim hakkını helal et bize!
Hani şimdi hain terör örgütünün sana, senin de onlara ateş ettiğin silahları her iki tarafada parayla satan ABD’de 1998’den 2007’ye kadar sigara tüketimi %21 gerilerken, bizde artış müthiş bir hızla devam ediyor. Atatürk’ün Türk gençliğini emanet ettiği öğretmenlerimiz ile “Beni emanet edin” dediği hekimlerimiz sigarayı en çok içenlerde başı çekiyorlar!
Şehidim hakkını helal et bize!
Senin ve arkadaşlarını şehit edildiği yönünde haber duyulduğu gece televizyon kanallarımızın çoğu eğlence programlarını aynen devam ettirdiler. Yani siz şehit oldunuz diye çok da bir şey değişmedi hayatımızdan doğrusu. Biz şehit olduğunuzu haber alınca çok üzüldük, efkarımızı dağıtmak için gittik bir barda biraz içip eğlendik!
Şehidim hakkını helal et bize!
Şimdi sizin katillerinize karşı içimizde müthiş bir kin ve öfke var. Bakıyorum çevremdeki bazı saf gençler gidip askere yazılıyorlar. Allah’tan bu saf Anadolu gençleri var şehidim. Yoksa Allah göstermesin bizi de askere alacaklar, şu altın çağımızda şehit ettirecekler! Şehit olmak problem değil ki şehidim; geride kalanların hayatlarında değişmediğini görmek, değişmeyeceğini bilmek kurşundan daha beter öldürüyor insanı!
Şehidim hakkını helal et bize!
Sizinkiler cenaze namazın için camiye geldiklerinde birkaç kendini bilmez ya da yeni tabiriyle ‘işini bilir’ sizinkilerin evini soymuşlar! Artık bu tür şeyler çok sıradan oldu şehidim. Geçen gün bir şoför direksiyon başında uyudu; sonuç tam 33 ölü 26 yaralı. Bazen düşünüyorum da şehidim, bize en büyük düşman olarak yine kendimizi buluyorum! Ve bazen düşünüyorum, neden biz kendimize bu kadar düşmanız diye.

Lütfen kusura bakma şehidim!
Fatiha okuyup şehit ruhunu daha da rahatlatmak için gelmiştim mezarının başına, yaralı yüreğimi birazcık açtım sana. Ne olur şehidim sakın darılma, hakkını helal et bana. Benimki halihazırda helaldir sana!

SEZAİ ŞEN


_________________
EY ŞEHİT!
UĞRUNDA CANINI VERDİĞİN BU VATAN TOPRAĞI, KUCAĞINDA YAVRUSUNU İNCİLTMEYEN BİR ANADIR. BU VATAN, ANASINA İHANET EDENLERİ AFFETMEYECEKTİR. VE ANASI UGRUNA ŞEHİT OLMAK İSTEYENLER BİTMEDİ BİTMEYECEKTIR!...



ALINTIDIR
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
odrii - avatarı
odrii
Ziyaretçi
22 Haziran 2008       Mesaj #66
odrii - avatarı
Ziyaretçi
MEKANINIZ CENNET OLSUN KARDEŞLERİM UNUTULMADINIZ UNUTULMAYACAKSINIZDA
n685892152 425561 9780
İBRAHİM AHMET SARIOĞLU

n773089776 203189 1793$
SONER ÖZBEK
n653207496 303795 4824

TurkiyeVATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ
ETMEDİK, ETMİYORUZ, ETMEYECEĞİZDE Turkiye
black_dream89 - avatarı
black_dream89
Ziyaretçi
25 Haziran 2008       Mesaj #67
black_dream89 - avatarı
Ziyaretçi
bende bişey açılmadı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2009       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mekanları cennet olosun yattıkları yer peygamber kucağı olsun allah başka şehit acısı göstermesin allah onlari cennetin en güzel yerine koysun ailelerinin başi saolsun şehidim hakkını helal et bize
TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #69
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
Şehitler ölmez vatan bölünmez.