Arama

Rüyada Anne Görmek

Güncelleme: 24 Haziran 2009 Gösterim: 3.735 Cevap: 0
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
24 Haziran 2009       Mesaj #1
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Anne Görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Annenizi rüyanızda görmek büyük bir müjde ile yo­rumlanır. Anneniz ölmüş ise onu rüyada görmeniz, kendisini daima hatırlamanız ve ona karşı dini ödevlerini yapmanız yani Fatiha ve Kur'ân-ı Kerim okumak gibi ruhunu şâd edecek dualarda bulunma­nız için bir ihtar, bir hatırlatmadır.
Bir annenin rüyada görülmesi daima hayırla tabir edilir. Abdül-ganı Nablus-i hazretleri diyor ki: Rüyada anneyi kendine darılmış görmek, hayatta başarılı olacağınıza işarettir. Ağlar görmek sevin­ce, güler görmek, sizin mutlu bir hayat süreceğinize delildir. Anne­nizi hasta görmek, üzücü bir haberle karşılaşacağınıza, annenizi öl­müş görmek, ömrünüzün uzunluğuna delâlet eder.
Rüyanızda annenize çiçek verdiğinizi görmek, ölmüş ise onu mezarında ziyaret etmenizi beklediğine, sağ ise onu kucaklayıp hatrını sormanız gerektiğine yorumlanır. Annenizin sizi bir hususta azarladığını görmeniz, onu ihmal ettiğiniz için size dargın olduğunu gösterir. Annenizden dayak yediğinizi görmek, onun sizin iyili­ğiniz için duacı olduğuna ve size karşı büyük bir sevgi ve şefkat bes­lediğine delâlet eder. Rüyanızda annenizin mezannı çiçeklerle örtü­lü bir halde görmeniz onun Allah (c.c) huzurunda pek hayırlı bir ye­ri olduğuna delildir.
Annenizin cennette olduğunu görmek, eğer ölü ise hayra, sağ ise annenizin sizden hoşnut olduğuna ve hakkınızda daima duacı bulunduğuna işarettir.


Benzer Konular

13 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww
19 Haziran 2009 / ThinkerBeLL Rüya Tabirleri
17 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww
17 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww
17 Şubat 2016 / _Yağmur_ Siyaset ww