Arama

Rüyada Müşteri Görmek

Güncelleme: 3 Ekim 2011 Gösterim: 3.460 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
20 Haziran 2010       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Rüyada MÜŞTERİ görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Bir kimsenin rüyasında herhangi bir dükkândan müşteri olarak alış-veriş yaptığını görmesi; o kimsenin itibarının ve mevkisinin bir kat daha artacağına böyle bir rüyanın görülmesi işaret şeklinde tabir olunur. Bir başka yoruma göre bir kimsenin rüyasında bir şey satın aldığını veya sattığını görmesi; o kimsenin muztar ve muhtaç olacağına delalet eder.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #2
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Müşteri Görmek

Sponsorlu Bağlantılar
Kendinin bir şeye talip ve alıcı olduğunu görmek zaruret ve sıkıntıya, Müşteri olduğunu ve bir şeyi almakta para yönünden zorlanmadığını yahut kendisinden para talep edilmediğini görmek ihtiyaçların giderilmesine; Tüccarın varlıklı müşteri görmesi işleriin açılmasına, aciz müşteri cimriliğe, hayır ve hasehata önem vermemeye delalet eder.
Rüyada alış-veriş eden bir kimseyi görmek darda kalmış bir kimseye işarettir. Bir şey satın alması veya satması o kimsenin muhtaç kalmasına işarettir.
Rüyada alış :veriş yapan birini görmek sıkıntıya düşmüş birisine yorumlanır. Bir şey satın alması veya satması o kimsenin muhtaç durumda olmasına yorumlanır.
Müsteri görmek, muhtaç bir kimsedir. Bundan dolayi bir kimse rüyada bir sey satin aldigini veya sattigini görse, o kimsenin muhtaç olmasina isarettir.


kaynak:



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

30 Ocak 2016 / asla_asla_deme X-Sözlük
23 Eylül 2007 / YellowCanary Meslekler
10 Haziran 2012 / buz perisi X-Sözlük