Arama

Dudak Bakımı - Sayfa 2

Güncelleme: 5 Mart 2013 Gösterim: 20.726 Cevap: 11
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
18 Mayıs 2012       Mesaj #11
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Dudak Çatlaklarına Karşı Doğal Kremler

Sponsorlu Bağlantılar
1323790140 42 dudak catlamasi

GEREKLİ MALZEMELER
  • 5 kaşık gül suyu
  • 2 kaşık vazelin
  • 1 ampul E vitamini

Eczanelerde bulacağınız E vitamini ampulunü vazelinle karıştırın. Bu karışıma gül suyunu dökün ve karıştırın. Her
gece yatmadan önce dudaklarınıza sürün.


Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2013       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Dudak bakımı
Dudak bakımı, dudakların korunabilmesi için gün boyunca tekrarlanması gereken temel bakımlardan biridir. Dudaklar insan vücudunda en çok hareket eden ve kan dolaşımının en hızlı olduğu organlardan biridir. Dudak bakımı kapsamında; dudak yapısını koruyucu stickler, nem dengesini toparlayan dudak kremleri, dudak makyaj temizleyicileri, dolgunlaştırmaya, canlandırmaya, kan dolaşımını hızlandırmayı sağlayan serumlar yer alır.
Sponsorlu Bağlantılar
Dudaklar duyarlılığa sahiptir. En küçük dokunuşu bile hissetmemizi sağlarlar. Dudaklar özel bir neme ihtiyaç duyarlar. Cilt vücutta yarattığı doğal nem tabakasını dudaklarda yaratamaz. Bu durum dudakların çatlaması ve kurumasına daha hassas olmasına sebep olur. Dudakları dış etkenlere karşı korumak için sadece ince bir tabaka bulunmaktadır bundan dolayı da dudaklar bakıma ihtiyaç duymaktadırlar. Dudaklarınızın çok daha güzel görünebilmesi için kurumasını ve çatlamasını önlemeniz gerekmektedir. Dudak bakımı cildin sağlıklı durumunu korumaktadır.
Dudak bakımıyla ilgili olan tüm sorunları minimize edebilmek için Nar Ecza size en kaliteli ürünleri sunuyor. Bünyesi alerjik olanların fazla katkı maddesi içermeyen ürünleri kullanmaları gerekmektedir. Dudak bakımı kategorisinden seçeceğiniz ürünler dudak bakımınıza yardımcı olmuyor ya da dudaklarınızda herhangi bir değişikli olmuyorsa uzman doktora görünmeniz önerilmektedir.
Nem düzeyini korumak çok önemlidir. Öncelikle yapılması gereken dudakların hava koşulların korunmasıdır. Yazın sıcak, kışın soğuk olduğu için dudakların kırışması ve büzüşmesi normaldir. Dudakların neme ihtiyaçları vardır ancak dudaklarınızı diliniz ile ıslatarak nemi koruyamazsınız. Dudaklarınızı ıslatmanız güneşin dudaklardaki etkisini arttırdığı için daha çabuk kurumasına neden olmaktadır. Dudakların korunabilmesi için gün boyunca bakım yapılması gerekmektedir.

Dudak bakımı ihmal edildiğinde ne gibi sorunlar meydana gelir?
Hydroderm First Impression Lip System Dudaklar hiç melanin içermez. Doğal pigment güneşin tehlikeli olan Uv ışınlarını süzer. Bundan dolayı güneşe çıkarken dudakları bir bakım ürünü ile korumak gerekmektedir. Çünkü güneşe bağlı önlem alınmadığı takdirde kötü huylu tümöre dönüşebilir ve bu durum cilt kanserinin en çok bilinen iki türünden birisidir. Dudakların çevresindeki kaslar günde 15.000 kez kasılmaktadır. Yıllar geçtikçe dudaklarda küçülme görülmektedir. Altlarında torbalar oluşmaktadır. Orta yaşın üstündeki bayanların en çok şikâyet ettikleri yerlerden birisi de dudakların kırışmasıdır. Bu yüzden dudak bakımına verilen önem çok büyüktür. Bir diğer şikâyet edilen konu ise dudak çatlaklarıdır. Dudak çatlaklarının giderilebilmesi için birçok formül bulunmuştur. Ancak bu formüller dudaklara kısa süreliğine iyi gelmektedir. Dudak çatlakları farklı nedenlerden dolayı kendini gösterebilir. Dudak çatlakları ihmal edilmemesi gereken konulardan biridir.

Dudak bakımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Dudak bakımı, en iyi şekilde gerçekleşebilmesi için kaliteli dudak bakım ürünleri kullanmak gerekmektedir. Dudak bakım ürünlerinin çoğu vitamin içermektedir bu da dudaktaki hücrelerin yenilenmesini hızlandır. Dudak cildi kendini çok çabuk yenilemektedir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

15 Aralık 2016 / ThinkerBeLL Genel Galeri
22 Ağustos 2013 / Misafir Sağlıklı Yaşam
30 Mart 2012 / asla_asla_deme Tıp Bilimleri
29 Haziran 2011 / Daisy-BT X-Sözlük