Arama

Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
Güncelleme: 2 Temmuz 2019 Gösterim: 55.734 Cevap: 24
Damla_Tanesi - avatarı
Damla_Tanesi
Ziyaretçi
27 Şubat 2009       Mesaj #11
Damla_Tanesi - avatarı
Ziyaretçi
Efendimiz ne güzel söylemişler : 'Eğer erkekler iffetli olursa,hanımlarınız da iffetli olur.'
Bayanlar aldatıyorsa, açık saçık giyinip ifetsizlik yapıyorsa tüm bunlara sebep erkeklerdir. Erkeklerin gözleri dışarda olursa, evli iken başkasına meylederse kadın da aynısını yapıyor artık demekki. Rabbim muhafaza eylesin çok bozuldu insanlık..İnsani değerler artık masallarda kaldı,Rabbim ahir zamanın fitnesinden cümlemizi muhafaza eylesin ve iffetli bir hayat nasip etsin cümlemize amin..Unutmayalım ki; Şerefle bitirilmesi en zor olan şey HAYATTIR...
Sponsorlu Bağlantılar
expansif - avatarı
expansif
Ziyaretçi
8 Haziran 2009       Mesaj #12
expansif - avatarı
Ziyaretçi
kadınlar genelde erkeklerin kendileriyle ilgilenmediği zaman,onlara ilk günlerdeki gibi sempati duymadıkları için ve en önemlisi onlara pek şevkatli davranmadıkları için onları kendi heva ve heveslerine harcamak istediklerini anladıkları zaman aldatırlar.Aynı zamanda bu konu hakkında pek çok kadınla konuştum ve genelde kadınlar erkeklerden kendilerine kanat geren ve onu kollayan birilerini yanında görmediği zaman aldatırlar.Kadınları aslında bir çocuktur yani çocuk ruhlu ve her zaman bir gül gibi bakıma ve ilgiye ihtiyaçları vardır ve hep eşleri tarafından takdir edilmek ve ikisi arasındaki sırları genel aileye yaymamalarını isterler ve bir ömür boyu kendileriyle ilgilenilmesini isterler ama emin olunki türk kadınları gibi evcimen ve evine bağlı kadın yoktur.Ve en önemlisi eğer bir erkek evliliği bitirmek istiyorsa ki şey yapsın:"Ben istemedim evlenmeyi senle ama zorla evlendirdiler"2.de işi alıp eve getirmesi evliliği bitirir.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen expansif; 8 Haziran 2009 21:10 Sebep: tamam olsun
SüPeRsiN - avatarı
SüPeRsiN
Ziyaretçi
29 Kasım 2009       Mesaj #13
SüPeRsiN - avatarı
Ziyaretçi
Aldatmak tamamen kişinin kendisine olan saygısıyla alakalı bence. karşındaki, sağındaki, solundaki kişi değildir önemli olan..Yani bu haketti aldat, şu haketmiyor aldatma gibi bir formülü yoktur bu olayın.Kendine saygın varsa kendini değerli bir kişi olarak görüyorsan zaten kimseyi aldatmaya kalkmazsın ve bunu haklı gösterecek.
Ona buna kulp takıp bahane üretmek mantıksız kadın da erkek de kişiliksizse aldatır.

djgnr - avatarı
djgnr
Ziyaretçi
12 Aralık 2009       Mesaj #14
djgnr - avatarı
Ziyaretçi
yani şöyle diyim ilk sayfadaki arkdaşımın dediğine katılıyorum. sana yeni hat alır kız arkadaşın ya da benim eski hattım var onu kullan der sonra bi süre böyle gider.. arada kavga ederler.. bişeyler olur.. belli zaman sonra sıkılmalar başka.. birbirlerini başkalarına göstermeye çalışırlar.. monotonluklar olabilir.. ya da arkadaşımın sevgili bak ne yapmış sen neden yapmıyorsun gibi kıyaslamalar başlar.. ve en önemlisi güvensizlik ortaya çıktığı anda ilişki kopmaya başlar...

" tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim "
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #15
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
işte kadınları anlamak zordur bişey sorar aslında sorduğu o soru değildir.

bide kadınların aldatmamasını sağlamak için ilk önce bi güzel kendine aşık edeceksin sonra seni değiştirmeye calisacak biz asla değişmeyeceğimiz için bu uğurda kendini kaybedecek ve sonsuza kadar bizle kalacak.
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #16
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
erkek sevgilisini çok seviyor olsa da aldatabilir ama kadın aldatıyorsa sevgilisiyle ilgili bütün duygusal hisleri artık bitmiştir...
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #17
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Kadın dunyasını anlamak gercekten cok zordur kafa patlatmaya kalkacak olursak altından kalkamayız neyı nerde nıcın yaptıgını bıle anlamak zor ve kadın aldatırsa bır erkegın aldatmasından daha beter olur..ha ha gıttıkce yurdum ulke mavı ay dızısıne donmeye basladı sosyal ekonomımız cok gelıstı ve turkıye tam olarak egıtım ve kultur sevıyesınde yukseldıde sımdı dallas dızısı gıbı entıkalar pesınde kosuyoruz saka bır yana ben kendı sahsım adına soyluyorum su dunyada kadına hayatta guvenmıyeceksın arkadas elını tutarken bır gozun kapalı ama otekı gozun acık olmalı nerde ne yapacakları bellı olmuyor ama bu her kadın ıcın gecerlı degıl genel olarak ta algılanmasın benım ızlenımlerımden yasadıklarımı soyluyorum sebebsız yere bıle tekme atıp baskasına gıdebılıyorlar hatta abartıp ertesı gunu ıkı erkekle gezecek cesaretı gosterebılıyor bu yuzden kadının aldatması erkegın aldatmasından cok cok kotu bır seydır.aman dıkkat kadın seytandır ne zaman boynuzunu batırır bellı olmaz....
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
VIP VIP Üye
16 Ekim 2011       Mesaj #18
AndThe_BlackSky - avatarı
VIP VIP Üye
Erkek aldatır ama kadın aldatmaz’ önyargısı çok uzun zaman önce yıkıldı. Farklılık, aldatmayı tercih ettiren nedenlerde. Günümüzde kadın, erkeği 3 nedenden ötürü aldatıyor.
Son yıllardaki boşanma davalarına baktığımızda kocalarını aldatan kadınların sayısında artış dikkat çekiyor. İstatiksel veriler erkeklerin oranına yakın bir oranda, kadınların da eşlerini ya da sevgililerini aldattığını gösteriyor. Peki, bir kadın, eşini ya da birlikte olduğu erkeği neden aldatır?
kadnaldatmayaiten3neden

Buna hemen şöyle yanıt bir verilebilir:

Bir erkek hangi sebeplerden ötürü aldatıyorsa, evli kadın da aynı nedenlerden dolayı aldatır. Aslında durum o kadar basit değil. Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Serdar Dağ’a göre evli kadının eşinin aldatmasının temelinde hormonal nedenler, intikam duygusu ve kendini güvence altına almak yatıyor.

Evli kadınlar neden aldatıyor?

Normal giden evlilikte, kadında aldatma eğilimi olmaz. Genelde gördüğümüz intikam alma duygusudur. Eşi aldatıyorsa ve kadının dominant bir karakteri varsa aldatır, aldattıktan sonra da pişmanlık duyar. Eğer eşini sevmiyorsa aldatma olayı genelde günübirlik olmaz. Evleneceği, yaşamını birleştirebileceği bir insanı bulur. Daha sonra bu kişiyi garanti ettikten sonra eşini bırakır.

Erkeklerin aldatma nedenleri kadınlarınkinden daha mı farklı?

Aldatmayan erkek yoktur. Erkekler hormonları dolayısıyla tek eşli kalamazlar. ‘Benim eşim tek eşli’ diyen kadın kendi kendini kandırır. Erkekler durmadan dışarıya açılma eğilimindedir. Fakat hangi kadına aşıksa, hangi kadınla evliyse onunla yaşamını devam ettirir.

Kadınları aldatmaya iten nedenler nelerdir?

Nedenleri üç gruba bağlayabiliriz.

Hormonal nedenlerden dolayı masum aldatmalar. Yani cinsel tatmin için olan aldatmalar. Kadın da erkek gibi farklı cinsel paylaşımlar yaşamak ister.

İkinci neden iyi giden bir evliliği olduğu halde eşinin kendisini aldattığını hissettiyse intikam almak için aldatır. Bu durum psikolojik ve depresyon gibi sorunları beraberinde getiren hadiseler yaratır.

Üçüncü neden, eğer kötü giden bir evliliği varsa kadının, başka bir erkek bulmak amacıyla aldatır. Bu tarz aldatmalarda kadın durduk yerde kendini maceraya atmaz. Eşinden memnun değildir, onu maddi manevi yetersiz buluyordur. Bu sebeple başka bir erkeği garantilemek ister. Nasılsa eşiyle arasında problem yoktur ya da boşanmadan yeni bir olay yaşayacağım diyerek bunun altyapısını hazırlar. Dolayısıyla aldatır ve eski eşiyle boşanır. Yenisiyle evlenir ya da beraber yaşar.

Üçüncü grup aldatmalarda kadın yine evlenmek ya da birlikte yaşamak için mi aldatmış oluyor?

Kadın severse, aşık olursa, yapısı gereği iki eşliliği kabul etmez, birine bağlı olmak ister. Garanti altına almak istemesi, ait olma duygusuyla hareket ettiği içindir. Eğer eşiyle arası bozuksa, evlilik kağıt üzerinde sürüyorsa bir garantör arar. Gerek duygusal, gerek ekonomik nedenler. Dolayısıyla o garantiyi bulduktan sonra birincisinden boşanır. Bu aldatma mıdır değil midir bu tartışma konusudur. Bitmiş bir evliliğin sürecini hızlandırmak için destek arayışıdır.

Erkekler daha maceracı, kadınlar daha mı garantici?

Erkekler daha maceracıdır, kadınlar daha garanticidir. Kadın hiçbir zaman evde oturan, pısırık bir adam istemez. Yapılan araştırmalar, böyle durumlarda yani erkek pısırıksa, maddi manevi her tür daha az bir getirisi varsa, eğer çocuk da varsa, kadın her durumda birine ait olmak ister. Evdekine de ait olmayı istemediği için kadın kendini garanti altına almadan aldatmaz.

MLHCN - avatarı
MLHCN
Ziyaretçi
16 Ekim 2011       Mesaj #19
MLHCN - avatarı
Ziyaretçi
Hormonal nedenlerden dolayı masum aldatmalar. Yani cinsel tatmin için olan aldatmalar. Kadın da erkek gibi farklı cinsel paylaşımlar yaşamak ister.

Bu maddeye kesinlikle katılmıyorum!

Böyle saçmalık mı olur!

Kadın gidecek bi başkasını koynuna alacak ve o masum aldatma olacak!

Bu tip haberler kadınların ve kızların kafalarını bulandırmak icin yapılmış haberler!

Toplumumuz bu yüzden giderek yobazlaşıyor!

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ilgi sevgi her nesebep varsa . aldatmak için ,hiçbir sebep olamaz. madem sebep var ayrıl boşan , git ne halinvarsa gör , bulabileceksen ilgiyi sevgiyi , boşan ayrıl. aldatmak ihanettir sonucu , ağır yaralar açar .
Son düzenleyen _Yağmur_; 27 Aralık 2011 10:05