Arama

Yakında Vizyona Girecek Filmler - Sayfa 4

Güncelleme: 25 Kasım 2019 Gösterim: 222.736 Cevap: 312
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #31
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
[flash=http://www.metacafe.com/fplayer/358606/fantastic_four_rise_of_the_silver_surfer.swf]width=640 height=480[/flash]

Sponsorlu Bağlantılar
14 AGUSTOS SINEMALARDA
Fantastic Four-Rise Of The Silver Surfer

Fantastik 4 ‘lünün 2007 de gösterime girecek yeni devam filmi “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”ın Fragmanı

Son düzenleyen asla_asla_deme; 10 Temmuz 2007 15:40
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
30 Mayıs 2007       Mesaj #32
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Sinemanın "kabadayıları"

Sponsorlu Bağlantılar
Yeşilçam'ın dev isimleri Yavuz Turgul, Murat Akdilek ve Mine-Ömer Vargı'nın ortak çalışmasında başrolleri Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu paylaşacak

Fida Fiilm'in sahibi Murat Akdilek, Filma-Cass'ın kurucuları Mine ve Ömer Vargı ile ünlü senarist-yönetmen Yavuz Turgul, 'Kabadayı' adlı bir film çekmek için güçlerini birleştirdi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazacağı filmi Ömer Vargı yönetecek. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen filmin başrolünü ise Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu paylaşacak.

Eski ile yeni
İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın da rol alacağı film, biri eski diğeri yeni iki kabadayının öyküsünü beyazperdeye taşıyacak. Şener Şen filmde 'Ali Osman' adında haksızlığa uğrayanları ve güçsüzleri korumayı racon edinen bir kabadayıyı canlandıracak.
Kenan İmirzalıoğlu ise hayranlarının karşısına mafya liderliğini racon edinmiş yeni jenerasyon kabadayısı 'Devran' karakteriyle çıkacak. Film, uğruna mücadele ettikleri değerler farklı olan bu iki kabadayı arasındaki düşmanlığı anlatacak.

'Eşkıya'dan sonra
Yavuz Turgul ile Ömer Vargı ilk kez 'Eşkıya' filmi için bir araya gelmişlerdi. Başrolünde yine Şener Şen'in rol adığı film, 2 milyon 600 bin kişi tarafından izlenmiş ve yeni dönem Türk Sineması'nın ilk büyük hasılatını elde etmişti. İkilinin ikinci ortak çalışmaları 'Gönül Yarası'nı da 1 milyon kişi izlemişti. Film 2006 yılında Oscar'a aday adayı olan filmler listesinde yer almıştı.

YaKaMoZcuk - avatarı
YaKaMoZcuk
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #33
YaKaMoZcuk - avatarı
Ziyaretçi
*Hasat Zamanı*

The Reaping


Katherine ailesini trajik bir şekilde kaybettikten sonra hayata ve Hıristiyanlığa karşı bütün inançlarını yitirmiş başarılı bir profesördür. Kalıplaşmış dini inanışların tüm dünyada çürütülmesi için mücadele etmektedir.

Luisiana’nın ufak bir kasabasında ise anlamlandırılamayan garip olaylar meydana gelmektedir. Bu kasabada yaşananların İncil’de geçtiğini fark eden Katherine, yeniden inançlarına bağlanmakla bilimsel gerçeklerin dışına çıkmamak arasında kalır. Fakat gerçekleşen olayların esrarı ve halkı tehdit eden unsurlar, bilimin açıklama getiremeyeceği kadar karmaşıktır.



*Kan ve Çikolata*

Blood and Chocolate

On yıl once Colorado’nun uzak ve soğuk dağlarında genç bir kız ailesinin bir grup adam tarafından öldürülmesine şahit olur. Ormana kaçarak kurtulur ve avcıların onu yakalayamayacağı bir varlığa dönüşür… Bir kurt…

Şimdi olay yerinden çok çok uzaklarda fakat hala kaçarak yaşamaktadır. Genç kadının adı Vivian Gandillon’dur.
Bükreş’te eskiye oranla çok daha güvenli bir ortamda gündüzleri bir çikolata dükkanında çalışmakta geceleri ise kentin underground gece klüplerinde dolaşmakta kendisini kuzeni Rafe ve The Five adını verdiği bir grup suçludan oluşan arkadaş grubunun maskaralıklarından korumaya çalışmaktadır. Fakat şehri çevreleyen ormana girdiğinde Vivian kendisini tamamen özgür hissetmektedir. Aradığı şey her neyse onun başını her seferinde beladan kurtarmaktadır.




Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:39
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
16 Haziran 2007       Mesaj #34
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
062107transformers header


Transformer'lar iki farklı kampa bölünmüşlerdir. Bir tarafta kısaca AutobotlarOptimus Prime yapmaktadır ki 18 tekerlekli kırmızı renkli bir kamyona dönüşmüştür. Diğer tarafta ise şeytani ruhlu ve kötü niyetli Decepticonlar vardır. Bunların yöneticisi ise bir silaha dönüşmüş olan Megatron'dur. denen iyi robotlar vardır. Bunların yöneticiliğini


Cybertron gezegeninde Energon Küpleri adı verilen yakıt stoklarının azalması üzerine her iki taraf yeni kaynak arayışıyla uzay yolculuğuna başlar. Yeni enerji kaynağı arayışları onları ihtiyaç duydukları mineraller ve kimyasallar açısından çok zengin olan Dünyamıza getirecektir. Kendilerini kolaylıkla arabalara, deniz araçlarına, uçaklara, kamyonlara, teknolojik cihazlara, hatta insanlara dönüştürebilen Tranformerlar, dünyamızın çok kıymetli doğal kaynaklarının kontrolünü ele geçirebilmek için gizli bir savaş başlatacaklardır.


DreamWorks Pictures – Paramount Pictures ortak yapımı olan Transformersın yönetmenlik koltuğunda “Armageddon”, “Pearl Harbor”, “The Island” gibi dev bütçeli prodüksiyonlara imzasını atmış olan bilimkurgu / aksiyon ustası Michael Bay var.





6 Temmuzda Sınemalarda






Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:23
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
16 Haziran 2007       Mesaj #35
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
Dünyanın En Pahalı Filmi: ALTIN PUSULA (The Golden Compass) , Nicole Kidman, Daniel Craig ve yeni keşfedilen küçük oyuncu Dakota Blue Richards'ın başrolde olduğu ALTIN PUSULA, 260 milyon $'lık bütçesi ile sinema tarihinin en büyük bütçeli filmi olacak

Filmin geçtiğimiz günlerde tamamlanan ilk afişi; sinemaseverleri bekleyen olağanüstü maceranın da ilk habercilerinden. Filmde, meraklı ve inatçı küçük Lyra ile beraber çıkacakları fantastik yolculukta habercisi.
Filmde, İnsanların küçükken şekilden şekle giren ve yetişkinliğe erişilince gerçek formunu alan cinleriyle beraber yaşadığı, bizimkine paralel bir dünyada Lyra'nın çıktığı macera dolu yolculuk konu ediliyor.

Bu yolculukta Lyra'yı; güzel ve tekinsiz Bayan Coulter, soylu amcası Lord Asriel (Daniel Craig) ve savaşçı kutup ayılarınan Iorek yalnız bırakmayacaktır.

ALTIN PUSULA, ülkemizde de Karanlık Cevher: Kuzey Işıkları adıyla yayınlanan ünlü kitabın sinema uyarlaması.

Nefesinizi Tutun: ALTIN PUSULA Geliyor.
Nicole Kidman ve Daniel Craig´in başrollerini paylaştığı film 7 Aralık 2007´de dünya ile aynı anda ülkemizde de girecek. Lord of The Ring´in yapımcı şirketi New Line Cinema´nın yapımını üstlendiği film, 260 milyon dolarlık bütçesi ile göz dolduruyor. Çekimleri sona eren filmden gelen ilk görüntüler; izleyicileri bekleyen olağanüstü dünyanın ve akıl almayacak maceraların da habercisi niteliğinde.
Son düzenleyen MeLL; 1 Ocak 2009 16:24
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
21 Haziran 2007       Mesaj #36
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
xin 42050401093470774655

Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane (Bruce Willis), karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir. Matt Foster (Lustin Long)isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu bir sırada, trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, terörist saldırıların modern bir versiyonunu ilk elden yaşar. Greg Pope (Timothy Olyphant) tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. Her zamanki gibi McClane, bütün bu olayların ortasında kalıvermiştir. Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir. Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacaklarını akıl edememişlerdir. Bütün ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onlara ulaşıp durdurmaları gerekmektedir.


29 Haziranda Sınemalarda


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 19:23
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
21 Haziran 2007       Mesaj #37
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
150M $’LIK DEV YAPIM 2007’DE TÜRKİYE’DE Aksiyon filmlerinin sempatik yıldızı Jackie Chan ve Chris Tucker'ın başrollerini paylaştığı komedi filmi ''Bitirim İkili''nin (Rush Hour) üçüncüsünün çekimlerine başlandı.

İlki ABD'de, 141m $, Türkiye'de 288bin kişi, İkinci ABD'da 226m $, Türkiye'de 235bin kişi, yapan filmin üçüncüsü “RUSH HOUR 3” 10 Ağustos’ta

ABD ile aynı anda ülkemizde vizyona giriyor. Başrolünde Jackie Chan (Rush Hour Films) ve Chris Tucker (Rush Hour Films)'ın oynadığı film, aksiyon ve komediyi iç içe vermeye devam ediyor. Filmin yönetmeni ise Brett Ratner (X-Men 3, Rush Hour 1-2) Bu kez olayların büyük bölümünün Paris’te geçtiği filmde, iki polis (Jackie Chan, Chris Tucker) gene suçlulara karşı, Eiffel kulesinden, arka sokaklara kadar her yerde savaşıyorlar. 150m $’lık bütçesiyle “Rush Hour 3” izleyicilere sonsuz bir aksiyon ve eğlence vaat ediyor.
Son düzenleyen MeLL; 1 Ocak 2009 16:24
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #38
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
‘Kabadayı’ Şener mafya Kenan’a karşı
Başrollerini usta oyuncu Şener Şen ile Kenan İmirzalıoğlu’nun paylaştığı ‘Kabadayı’ filminin tanıtımı dün yapıldı.


Senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı, yönetmenliğini Ömer Vargı’nın üstlendiği film, aralık ayında izleyiciyle buluşacak. Filmde Şener Şen, yıllar sonra varlığını öğrendiği oğluyla kızını korumak için her yolu deneyen Ali Osman adlı bir kabadayıyı, Kenan İmirzalıoğlu ise Ali Osman’ın oğlunu sürekli rahatsız eden mafya üyesi Devran’ı canlandıracak.
***************************
Sahtekar (The Hoax )
Çikolata gibi unutulmaz bir filme imza attıktan sonra daha sıradan işler çıkaran yönetmen Lasse Hallström'ün iyi filmlere dönüş yaptığı bir çalışma Sahtekar. Başroldeki Richard Gere'in oyunu da görülmeye değer.


Konusu
Altın Küre ödüllü Richard Gere’in portresini çizdiği Clifford Irving, uzun zamandan beri iyi bir malzeme aradığı halde bir türlü bunu bulamayan tutkulu bir yazardır. Sonunda kendi öyküsünü kendisi yaratmaya, bir söyleşiler dizisi uydurmaya karar verir.

Kendisini zekice hazırladığı bir gizlilik perdesi arkasına saklayarak, büyük bir yayınevi yetkililerine onların çok hoşuna gidecek bir haber uçurur. Dünyanın en ünlü adamının –Havacı, film yapımcısı, kadın düşkünü ve ezgantrik dolar milyarderi Howard Hughes- kendisiyle bağlantı kurduğunu, paha biçilemez biyografisini kaleme alması için teklif getirdiği haberini ulaştırır.

Yalnız küçük bir problem vardır: Clifford’un biyografi adı altında yazdığı kitapta gerçeğin tek bir kırıntısı dahi yoktur. Howard Hughes’ın kendisiyle hiç karşılaşmamıştır. Ancak Hughes’un adeta inzivaya çekilmiş şekilde gözden uzak yaşıyor olması sayesinde planının başarıya ulaşacağına güvenmektedir.

Hazırladığı büyük sahtekarlık planına Avrupa kökenli sanatçı karısı Edith’i ve en iyi arkadaşı Dick Suskind’i de dahil eden Clifford, çok geçmeden kendisini ihanetler ve vefasızlıklar labirentinin tam göbeğinde bulur.
Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:40
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
4 Temmuz 2007       Mesaj #39
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın

ŞETYANIN EVİ(Ftıtt Vılt)


Kış mevsiminin ortası. Beş genç snowboard yapmak için' Jotunheimen dağının bulunduğu bölgeye doğru yola çıkar. Bir rampada' snowboard yapan beş gençten biri çok kötü düşer ve bacağını kırar. Bulundukları bölgede birilerinin yaşadığına dair hiç bir işaret yoktur ve burası cep telefonlarının kapsama alanının dışındadır.
Beş genç, bulunduklara yere az bir mesafede bir dağ oteli bulurlar. Bu dağ otelinde yatacak yer bulabileceklerine karar verirler. Otel sessiz ve boş gözükmektedir. Yıllar önce kapanmış olduğu bellidir. Otelin telefon hatları kapalıdır. Gençler, geceyi burada geçirmek zorunda olduklarının farkına varırlar. Fakat otelde yalnız değildirler. Kısa bir süre sonra, zemin katta, zindan gibi pis bir oda keşfederler ve bu odada birisi yaşamaktadır.
Kısa bir süre sonra Norveç’in adı çıkmış ve kararlı seri katili ile gençler arasında kedi fare oyunu başlar ve bunu yaş** ile ölüm arasındaki savaş takip edecektir. Gençlerin sayısı azaldıkça, aralarındaki arkadaşlık ve cesaret test edilecektir.

6 Temmuzda Sınemalarda


Son düzenleyen MeLL; 1 Ocak 2009 16:26
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
5 Temmuz 2007       Mesaj #40
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Sadie (LUCY LIU) bir araştırmacı gazetecidir ve araştırmaları sırasında Los Angeles’in genç ve modern insanlarını içine çeken gizli bir tarikata denk gelir. Ortadan kaybolan bu gençlerin öldüğü anlaşılınca, Sadie bunun nedenini anlamak ister. Araştırmasının ortasında bu hunharca cinayetlerin ardındaki kişinin eline düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sadie karanlık bir yerde uyanıp aydınlığa çıkmaya çalışınca, artık yaşamadığını ama ölü de olmadığını fark eder. Los Angeles merkezinin kalabalık sokaklarında amaçsızca gezinirken, duyularının zayıflamaya başladığını hisseder; susuzluğunu gidermek için beslenmek zorundadır ve ihtiyaç duyduğu besin kandır. Açlığını gidermek için masum insanları nasıl öldürebilir ki? Ölü olması gerektiği halde neden hayattadır?

Detektif Rawlins (MICHAEL CHIKLIS) tek kızını aynı tarikata kurban vermiştir. Bu durum karşısında çılgına dönen adam kızının katilini bulmaya ve intikamını almaya ant içer.

6 TEMMUZDA SİNEMALARDA


Son düzenleyen Safi; 24 Mart 2016 17:40
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

19 Şubat 2013 / emreozmenfan Sinema tr
30 Ekim 2014 / koala Sinema tr