Alıntı
gokalpunlusoy adlı kullanıcıdan alıntı en küçük yeğenim var onun yeni doğmuş resimleri var ondan engellemisler sanırım space. nasıl bir mail atacam bana yardımcı olabilirsen sevinirim. tabi ingilizce olacak bu mail buyuk olasılıkla.
O e-posta için Cevapla düğmesiyle geri dönüp (çünkü aynen o adresi cevaplaman gerekiyor) şu yazıyı kopyalayıp yapıştır.
Alıntı
Hello Support Team member,
I received your e-mail about 3 days ago but because it is in English I couldn't read it and I had to get it translated by someone for me. So if possible, please send such e-mails in users' local languages which have been set in their Windows Live Profiles. That would help users to do the things that your warnings say more easily and quickly.
And for my case, I am sorry for violating the rules and I want to delete those pictures now but I cannot login to my space. How can I access my space before you close it?
Please enable my access to my space for at least 5 days period again (because I use the internet every so often) and let me delete the pictures. Thanks for your help 
May it be easy...
Ne dediğimi de yazayım.
Alıntı
Merhaba Destek Takımı üyesi,
E-postanızı yaklaşık 3 gün önce aldım ama İngilizce olduğundan okuyamadım ve bir başkasına tercüm ettirmek zorunda kaldım. Bu yüzden lütfen mümkünse böyle e-postaları kullanıcıların Windows Live Profillerinde belirttikleri bölgenin yerel diliyle gönderin. Bu, kullanıcıların, sizin dediklerinizi daha kolay ve çabuk yapmalarını kolaşlaştırır.
Ve benim durumumla ilgili, kuralları ihlal ettiğim için özür dilerim. O resimleri şimdi silmek istiyorum ama alanıma giremiyorum. Siz kapatmadan önce alanıma nasıl erişebilirim?
Lütfen alanıma erişimimi en az 5 gün süreyle tekrar etkinleştirin (çünkü internete çok sık girmiyorum) ve ben de resimleri sileyim. Yardımınız için teşekkürler 
Kolay gelsin...