Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Haziran 2008       Mesaj #38
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
asi_man adlı kullanıcıdan alıntı

Ben bütün herşey ama herşeyi harfi harfine yaptım en son gelen mailde ingilizce şunlar yazıyor.Lütfen bana yardımcı olun.

"Eposta adresinin size ait olduğunu doğruladık ve belirtmiş olduğunuz adrese parola sıfırlama iletisi gönderdik. O iletideki url'ye giderek parolanızı sıfırlayabilirsiniz. Belirtmiş olduğunuz adresin gelen kutusunda bizim iletimizi göremezseniz, Önemsiz (Spam) kutunuza bakın. Parola sıfırlama URL'si sadece 3 kez kullanılabilir. 3 günden sonra süresi dolar. O URL'ye gitmeden önce Windows Live sitelerindeki oturumunuzu kapatın, mesela Live Search adresine gidip herhangi bir adresin oturumu açıksa oturumunu kapatın. Daha sonra o URL'ye gittiğinizde önce sizden eposta adresinizi yazmanız istenecek. Onu yazdıktan sonra yeni bir parola oluşturabileceğiniz bir sayfa gelecek. Orada yepyeni ve kuvvetli bir parola oluşturun. Parolanızı aşağıya tekrar yazın. Ve o parolanızı kaydedin. Ayrıca gizli soru ve cevabınızı da değiştirmenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Ayrıca Windows Live hesabınız için bir alternatif posta adresi belirtin. Bu alternatif eposta adresi, Windows Live adresinizden başka olmalıdır." diyorlar.
Alıntı
kralll adlı kullanıcıdan alıntı

bunun türkçesi yok mu Msn Happy

Microsoft, Windows Live Hesapları için Türkçe destek vermediği için Türkçe bir yazı göndermeniz bir yarar sağlamıyor, o yüzden İngilizce göndermek zorundayız.