Arama

Anlayana - Tek Mesaj #100

iSYaN-OZde_BiRiz - avatarı
iSYaN-OZde_BiRiz
Ziyaretçi
1 Mayıs 2006       Mesaj #100
iSYaN-OZde_BiRiz - avatarı
Ziyaretçi
SAKLANBAÇ

BİLİRMİSİNİZ SAKLANBAÇI ?
HEPİMİZ OYNAMIŞIZDIR O OYUNU.
AMA SADECE İNSANLAR MI OYNAR SAKLANBAÇI?
DUUGULARINDA SAKLANBAÇI YOKMUDURSİZCE?
ONLARDA ZAMANINDA OYNAMIŞLAR ELBET.
AMA BİZİMKİNDEN BİRAZ FARKLI OLARAK…..
Toplanmış bir gün sıkı dostlar. Tutku, gurur, mutluluk, hasret, yalan ve aşk. Saklanbaç oynamak istemişler. Çılgınlık ebe olup saymaya başlamış. Mutluluk, bulutlara saklanmış. Tutku dağların arkasına. Hasret fazla uzaklaşamayıp ormana saklanmış. Yalan güneşe saklanıcam demiş; ama yalan söylemiş. Göle saklanmış. Gurur ise gururundan saklanıcak yer bulamayınca, oynamaktan vazgeçip terk etmiş orayı. Ama nedense aşk saklanacağı yer konusunda çok kararsız kalmış. Ancak çılgınlık neredeyse saymayı bitirmek üzereymiş. “97-98-99-100” dediği anda sıçrayıp güllerin arasına saklanmış aşk. Çılgınlık aramaya başladığı gibi hepsini bir,bir bulmuş. Ancak aşk hariç…! Hasret, aşkın hasretine dayanamayıp, yerini söyleyivermiş çılgınlığa. Oda eline çatal şeklinde bir mızrak alarak güllerin arasına saplamaya başlamış. Ta ki acı dolu bir feryat onu durdurana kadar. Aşk elleriyle yüzünü kapayarak çıkmış saklandığı yerden. Parmaklarını arasından kanlar süzülüyormuş. Çılgınlık “ne yaptım ben! Gözünü kör ettim. Söyle, söyle senin için ne yapabilirim?” diye sormuş pişman bir halde. Aşkta; “evet gözümü kör ettin. Ama bundan sonra kılavuzum sen olabilirisin.” Diye teselli etmiş onu. Ve birleşmişler. İşte o günden beri aşkın gözü kördür. Ancak bulunduğu her yerde çılgınlıkta vardır….!
Son düzenleyen Blue Blood; 1 Mayıs 2006 15:05