Alıntı
zossia adlı kullanıcıdan alıntı partialı denedim ama pek başrılı olamadım. bu konuda bana daha detaylı bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmlar
Komutu düzgün bir şekilde yazdığınız halde bir sonuç elde edemediyseniz ben de bu konuda pek yardımcı olamam. Ancak komutu yanlış yazma ihtimaline karşı komutun nasıl yazılmasını gerektiğini yazayım:
Kod:
"C:Program Files\Messenger Plus! Live\Log Viewer.exe" /Decrypt="C:\Documents and Settings\zossia\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim\eposta@adresi.com.ple" /Partial
Yukarıdaki konumları örnek olması açısından yazdım. Sizin bilgisayarınızda Log Viewer.exe'nin olduğu konum, sohbet günlüğünüzün bulunduğu konum farklı olabilir. Ona göre onları kendiniz düzeltin. Bu komutu girdiğinizde sizden dosyanın parolasını isteyen bir pencere açılmalı, açılmazsa kodda ya da kodun başvurduğu konumlarda bir sorun var demektir. Parolayı girdikten sonra şifresi çözülmüş dosya için asıl şifreli dosyanın olduğu konuma bakmalısınız. Orada da hiçbir şey yoksa korkarım işlem başarısız olmuş demektir
Komutu bir konuşma penceresinde /run komutunu kullanarak da girebilirsiniz. Messenger Plus! Live komutları hakkında daha fazla bilgi için
burayı inceleyebilirsiniz.