Kili Bill'de, elindeki kılıcı oradan oraya savuran bir hatunu canlandıran Lucy Liu'nun, eline fırça aldığı zaman yaptıklarını görseniz şaşarsınız. Filmde kılıç sallayıp kelle uçuran eller, tuval başına geçtiğinde öyle nazik dokunuşlar yapıyor ki sormayın. Ülkemizde özellikle Ally McBeal'deki rolüyle tanınan Uu'nun hayatında, resmin çok önemli bir yeri var. En son, geçen ay ülkemizde de gösterilen "Lucky Number Slevin" filminde gördüğümüz Lucy Liu'nun hayatına ilişkin bilmediklerinizi rakamlarla anlatmaya çalışıyoruz...
3 Bugüne kadar açtığı sergi sayısı, ilk sergisini Hong Kong'da, ikincisini Çin'de, sonuncusunu ise 2005 yılında Amerika Birleşik Devietleri'nde açmış.
0 Şu andaki sevgililerinin sayısı. "Doğru zamanda, doğru insanın çıkıp geleceğine inanıyorum. Bunun için özel bir çaba sarf etmiyorum. Bu karşılaşmanın ani olacağına inanıyorum; yıldırım çarpmış gibi. ilginç insanlarla tanışmayı seviyorum ve eğer karşıma ilginç biri çıkarsa bu fırsatı değerlendiririm. Beraber olacağım insanın hangi milletten olduğu da önemli değil.". (Şansınızı arttıran bir açıklama)
57 Lucy Liu'nun bağışladığı bir terliğe, internette yapılan açık arttırmada ödenen paranın dolar cinsinden değeri.
35 Giydiği terliğin numarası.
0 Bu röportaj boyunca giyilen ayakkabı sayısı.
0 internette, kendi adına kurulan hayran sitelerini ziyaret ediş sayısı. "Hayranlarımın böyle siteler kurduğundan bile haberim yok. Madonna'nın, adına hayran sitesi kurulabilecek bir yıldız olduğunu biliyordum ama kendimi hiçbir zaman bu sınıfta göremedim.".
6 Konuşabildiği dil sayısı. "Çocukluğumda sadece Çince konuşuyorduk. Ablam okula başladığı zaman ingilizce öğrenmeye başladı, ben de onla beraber ders alarak ingilizceye başladım. 18 yaşına geldiğimde ispanyolca ve İtalyanca dersleri almaya başladım. Son birkaç senedir de Fransızca ile ilgileniyorum. En çok Fransızca da ilerlemek istiyorum.".
3 Gün içinde, kahvaltıda yediklerinin aynısını yediği öğün sayısı.
759 Google'da "Lucy Liu" anahtar kelimesi ile arama yaptığınızda bulunan sonuç sayısı.
Kaynak: ESQUIRE