Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
18 Kasım 2008       Mesaj #240
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
maviş sayıt adlı kullanıcıdan alıntı

yaaaaaa benım dertlerım bıtmıyo sımdıde live messenger 8.5 le ılgılı sorunum var pc de 3 kullanıcı bulunuyor 2 kullanıcıda messenger proplemsız acılıyo ama bır kullanıcıda dıger oturum bılgılerını ve sifremi aynen gırmeme ragmen messenger acılmıyo sankı aynı pc degıl. admınıstratorde panda av pro 2009 yuklu [o engellıyordur dıyeceksınız}ama bu mumkun degıl cunku panda sadece admınıstratorden kullanılıyor ve o ayarlar dıger kullanıcılar ıcın aynen kabul edılıyor yanı sadece admınıstratorden ayar yapıla bılıyor anlamadıgım engelleyecekse admınıstratorde engellemelı ama onda calısıyo dıger kullanıcıda calısıyo sadece 2. kullanıcıda calışmıyor ve 80072745 hata verıyo sss baktım ama benım gıbı 2 kullanıcıda calışıpta bırınde calışmıyor seklınde bır sıkayet yok guvenlık duvarınında ızın verdıgınden emınım ama cozemedım bır turlu.BILGILER:windows vista home premıum 32 bıt işletim sıstemı windows live messenger 8.5 cevap için tesekkurCici

Bu konuyu inceleyip sorun yaşadığınız hesaba ait olan klasörleri bulup silin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı
Senem_Ergl adlı kullanıcıdan alıntı

Yaw WLM yüklerken bu hatayı veriyor lütfen veriyor..

Bu yüklemede sorun çıktı.Windows live paketi yüklenemedi..

Sistem hatası ayrıntıları
Kod:0x8000ffff
Açıklama:Çok zararlı hata

Bu aracı kullanarak yüklü olan, tam kaldırılmamış olan Windows Live Messenger sürümlerini bulup kaldırın:
Windows Installer CleanUp Utility

WLInstaller kullanarak yeniden yüklemeyi deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.