Arama

Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #246
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
game_breed adlı kullanıcıdan alıntı

WLM 9 (14.0.5027.0908) programını bilgisayarımdan tamamen kaldırdım,kayıtları sildim,temizledim.Sonra restart attım ve sadece mail,messenger,a-patc ve dil dosyarlını yükledim.Yükleme sırasında herhangi bir problemle karşılaşmadım.Sonra tekrar restart atıp messengerı açmaya çalıştım fakat 8000ffff hatası verdi.Bu hata kodu hakkındada hiçbir bilgi bulamadım ne yapmalıyım? Bu kadar sorunlu bir program olamaz!

Bildiğim Kadarıyla 8000ffff Hatası Windows Update'den Kaynaklanıyor... Windows Live Messenger 9,0 İle Uraşacağına Windows Live Messenger 8,5 Kullanmanı Öneririm... Yapman Gerekenleri Tek Tek Anlatacağım Eğer Uygularsan Sorun Olacağını Zannetmiyorum...Msn Happy

Windows Live Messenger'ı Bilgisayarından Tamamen Kaldır. Windows Live Messenger 8,5 Suite'den; WLM 8,5 Tükçe İndirip Kurduktan Sonra Hiç Açmayın. Ve NeutralizeR'in Yapmış Olduğu Windows Live Messenger 8,5 Final Yaması Var Onu Kurmanızı Öneriyorum. İçerisinde; Reklamlar Yok ve Sınırsız Titreşim Mevcut; WLM 8,5 Final - MsXLaBs İndirin Ve Kurulum'u Yaparken Yama Yapacağınız Messenger'ın Kapalı Olduğuna Emin Olun. Kurulum'u Yaptıktan Sonra Windows Live İnstaller Yüklemesini Yapın Bunun İçin Windows İnstaller 3,1 Gerekiyor Windows'unuz Güncellemeler'e Açık İse Eğer Zaten Bu Sizde Mevcuttur...
Kolay Gelsin...(: