Arama

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Mart 2009       Mesaj #4
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
fgtghl adlı kullanıcıdan alıntı

tesekkur ederim.. eklemek biraz sakincali olacak.
o halde o kabul etmediginiz kisi size sizin izniniz olmadan yazabildi mi. cunku bazen listemde olmayan birinden ileti alabiliyorum Msn Sarcastic

Sizin Messenger izinli listenizde olmayan birinin size Messenger'dan ileti gönderebilmesi için Messenger Seçenekleri > Gizlilik bölümündeki "Sadece İzinli listemdeki kişiler çevrimiçi durumumu görebilir ve bana ileti gönderebilir" seçeneğinin işaretsiz olması gerekir. Bir başka deyişle, "Tüm diğerleri" adlı öğe Engellenenler listenizde değil İzinli listenizde bulunmalıdır.

Alıntı

bir de tanimadigim kisinin altinda surekli konustugum hatta en sık konustugum kisinin ismi var. bu durumda o kisi aga veya msn e ekli olmadigi halde gorusuluyor olabilir mi Msn Happy

Burayı anlamadım. İlk yazınızda o listede iki kişi olduğunu yazmıştınız. Birisi Messenger'a ekliydi, öbürü değildi. Görüşüldüğünden şüphelendiğiniz kişi Messenger'a ekli olmayan kişiyse, onunla yine de görüşülüyor olabilir. Telefon, e-posta, mektup vs. ile, hatta Messenger'dan görüşülüp görüşme bitince listeden siliniyor da olabilir (çok şüpheciyim Msn Tongue) Ama daha önce de dediğim gibi, bir kişinin o listede olması onun görüşülen bir kişi olduğunu göstermez. Nitekim o beni ekleyen çocukla iki çift lafımız olmadı ama o listede adı görünüyor Msn Happy