Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
10:44, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 21 Aralık 2025 - 10:44
Arama
MaviKaranlık Forum
Doğuş Üniversitesi
-
Tek Mesaj #3
sanar
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
Kayıtlı Üye
EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ
Hedefler
Dünyada ve ülkemizde konut, bina, site, alışveriş merkezleri yatırımlarının finansmanında; arsa-konut-ticaret ve hizmet binalarının alım-satımına konu olan emlak sektörü pazarında hızlı gelişmeler yaşanmaktadır. Bu gelişmeler nedeniyle, emlak ve emlak yönetimi sektöründe, iyi eğitilmiş, pazarlama, yönetim, gayrimenkul değerleme uzmanlarına gereksinim artmaktadır. Bunun yanısıra, gayrimenkul değerleme raporlarının düzenlenmesinde uluslararası değerleme standartlarına uyum sağlamak ülkemiz için bir zorunluluk olarak değerlendirilmektedir.
Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans Programının amacı, uluslararası meslek standartlarına uygun teorik ve pratik bir eğitim uygulamasını gerçekleştirerek, öğrencilerin bilimsel yöntemler ışığında gayrimenkul değerleme çalışması yapabilme yeteneğini kazanmalarını sağlamak, sektörde ulusal ve uluslararası kuruluşların gereksinim duyduğu mesleki sorumluluk sahibi, iş ahlakı bilinci gelişmiş uzman ara eleman niteliğinde gençler yetiştirmektir.
Ayrıca öğrencilerimiz, her yıl sonunda altı ( 6 ) hafta süreli işyeri uygulaması eğitimine katılarak, aldıkları kuramsal bilgileri pratik deneyimlerle pekiştirmekte ve gelecekte çalışacakları iş alanları ve kişiler ile öğrencilik aşamasında tanışmaktadırlar.
Dikey Geçiş Alanları
İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme-Ekonomi, Jodezi ve Fotogrametri Mühendisliği
Mezunların Çalışma Alanları
Emlak Danışmanlığı • Emlak Değerleme Uzmanlığı • Emlak Geliştirme Uzmanlığı • Bankalar • Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketleri • Bina-Site-Alışveriş Merkezi Yönetimleri • Sigorta Şirketleri • Sermaye Piyasası Kurulu • Konut Geliştirme ve Finansmanı Şirketleri • Toplu Konut İdaresi • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu • Yerel Yönetimler • Yapı Denetim Firmaları • Dikey Geçiş ile Lisans Eğitimine Devam Edenler için Akademik Kariyer
Doğuş Üniversitesi
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 10:44
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız