Oğlumun yanağında 1,5 mm. çapında koyu kahverenginde cildi ile aynı hizada bir ben var. Benden çenesi yönünde uzayan 2- 2,5 cm kadar bölgede şişme ve sakal çıkmayınca doktora gitti. Kendisi 28 yaşında. Doktora benim gelmemi istemediğinden, kötü bir durumu üzülmemem için benden sakladığını düşünüyorum. Bana doktorun teşhisini şöyle anlattı. Benin altındaki kist traş olurken mikrop kpıp infeksiyon oluyor ve bu iltahap nedeniyle sakal çıkmıyor. Tedavi olarak önce "Azeltin" vermiş. 3 gün ilaç 1 hafta ara 3 defa tekrar. İlk seferinde muntazam kullanmadı ilacını. Tekrar doktora gitti aynı ilacı yineledi ve bir de Fucidin Krem verdi. Bu sefer iyileşir gibi oldu ama tekrarlıyor. Doktor traş oldukça tekrarlayacağını ve kisti küçülttükten sonra beni ve kisti küçük bir operasyonla alacağını söylemiş.
Aradan 1,5 sene geçti nerdeyse, hala duruyor. Oysa sakal çıkmayan bölgede küçük 4mm çapında kızarma var. Bugünlerde de saçının tepesinde hızla bir dökülme var. Mevsimden diye kendimi teselli etmeme rağmen oğlumun benden birşeyler gizlediği kuşkusuna kapılıyorum. Kendisine kuşkularımı söyleyince asabileşiyor. Şua ve kemetorapi gördüğünü nasıl anlarım.
Bu ben, melenom oalabilir mi?
Lütfen bana bir Onkoloğa görünsün demeyin. Çünkü, birlikte Çapa'ya gidelim önerimi erteliyor. lütfen tahminlerinizi bana açık açık söyler misiniz. Oğluma bir şekilde yardımcı olabilmek için gerçeği bilmem lazım.
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Zehra Erkılıç
Son düzenleyen Keten Prenses; 27 Nisan 2009 18:59