Alıntı
35-amazon-35 adlı kullanıcıdan alıntı slm Ben 2 aydir e mailime gelen melLer acmak icin tiklayinca hemen kapaniyor karantinaya almis gibi. e.mailimi acmadan hotmailden okumayi denedim ayni sey ordada oldu. sonra pc deki nisan ayarlarina dondum sorun 4. hafta olmadi
e maildeki iletileri okuya bildim.
Ancak 3 gundur gene aynisini yapiyor iletilerimi okuyamiyoprum ve internet explorer versiyon 7 bendeki burdanda hotmaile giremiyorum ve bazi yerlere gene giremiyorum windows 2009 orjinal bu sorunu cözemedik arkadaslarda ugrasdi olmuyor
suanda mozailla firefox dan e mailerimi ve sitelere mozilla firefox dan giriyorum burda sorun yok
Ancak mozilla firefox dan da radiyolara dinleyici olarakda yada dj olarak yayin alamiyorum
mozilla dan ne dinleyici olarak gire biliyorum nede yayin almak icin mozilla da radiyo sorunu harici her bir seyi yapa biliyorum
Rica etsem bu iki sorunum icin ne yapmam gerek internet explorer 7 ve yeni yapildi windows da 2009 tum ayarlara 5 saat pilgisayarci bakdi hersey normal neden oluyor bulamadi:
Sorununuz bu konuyla alakalı değil...
Internet Explorer 7'den sonra bir hata oluşmuş olmalı. Internet Explorer 8 çıktı, onu yükleyip sorunun çözülüp çözülmeyeceğini görebilirsiniz:
Huzurlarınızda Internet Explorer 8