Arama

Aşk ve Romantizm'e Dair - Tek Mesaj #150

EsTeSiA - avatarı
EsTeSiA
Ziyaretçi
26 Haziran 2006       Mesaj #150
EsTeSiA - avatarı
Ziyaretçi
Zaman öyle bi olmuşki neye elini atsan kuru,yapma,yada sahte kime inansan yalancı
neye baksan bi parça kirlenmiş tamam dogru söylüyorsunuz
Bu kadar karamsar bakmamalı hayata,umutları yada yapılacakları yıkmamalı insanları kırmamalı ama yalanda degil hani bunlar neler kaldı geçmişten atadan atalardan güzel günlerden Mecnun'dan Leyla'dan Ferhat'tan peki onlarıda geçtim ne kaldı senden,benden,bizden ve mahkum olduk herşeye sevgisizliğe sahte sözlere çıkar ilişkilerine ve aldatıldık aldattık belki...
Peki ne kaldı şimdi senden bana?
Bu kadar karamsarlıga bakmayın benimde oldu aşkım sevdam deli bir çağlayan gibi çoşan günlerim oldu helbette ve tam 7 sene koca 7 sene sonrada bişi olduki çağlayanlar duruldu ucan kuşlar kondu dallara ve bır kırık kalp bırde dusunceler kaldı mahsun odamda benle sımdı yenı yenı attım karmasaları,hüzünleri üüzüntüleri,gelgitleri ancak yaşayan bilir ölümle yaşam arasındaki gitleri ve gelleri ve şimdi ondandırki güzel dostum bu yazıyı yazısım oku ve anla ne kalmış ne kalmamış ama yaşa aşkı sevgiyi,bağlılıgı,bagımlılıgı sonuna kadar yaşa güzeldir aşkın pembesi,kıskançlıgın kırmızısı ve kavgaların siyahı,ve bide kalsın hep aklında Aşk ne Mecnun'a kaldı ne Kerem'e ne Leyla'ya ne Bana kalır nede sana

AŞk Güzel Küçük Bir Oyundur Erken Terkedersen Izdırap GEÇ Kalırsan Sonu Hüsrandır VE HİÇBİrZAMAN DOGRU ZAMANI BİLEMEZSİN Ya ızdırabı çekersin ya hüsranı

Ve ondandır bu sözler

..............................EsTeSiA........Herkese Saygılar...(Ve bunları yazdıranada saygılar onun işi olmaz ya buralarla neyse..).
[IMG]file:///D:/ReSiMlEr/ReSiMlEr/3600.Wallpapers/do%F0a/800%20-%20rose.jpg[/IMG]...Saygılar.... Herkese.........badger8lu800rose9yc