Merhabalar
Bende Çocuk gelişimi ve eğitimi stajyeriyim 3. sınıfa gectim uygulamalar ve staj işlemlerine basladık..Güzel bi meslek seven icin tabi bilmediğimiz öğrenmediğimiz birsey kalmadı insanlar hakkında acıkcası buda cok eğlenceli oluyor (: Eğer bu bölümü secmek istiyorsanız uzun uzun düşünmeye gerek yok..Çocukları seven için güzel meslek..Ve memleketimizde eğitim yas sınırı artık 6 da baslıyor bir kac sehirde erken eğitim kurumları zorunlu kılındı bu sekilde devam ederse işsiz oranıda düşer diye düşünüyorum...Türkiye'de anaokullarına ve anaokulu öğretmenlerine ihtiyac var..Tabi cocuk gelişimi bununla sınırlı değil.Birde özel gelişim dalımız var..engelli cocuklarımız iiçin sevgiye ve sevkate ihtiyacı olan ama biraz sabırlı olmak gerek (: her cocuk icin gecerlidir bu.Bunu aşağılama , tiksinti olarak görenleride kınıyorum !! Ben sabırlı bi insan sayılmam pek ama idare edebilirim..bu yüzden özel gelişimi değilde erken cocukluğu sectim...
Kolera969 a Cevap:: Calısma kosulları erken cocukluk kurumlarında 3 cesitte oluyor.Bazı kurumlarda tam gün etkinliği uygulanıyor.Bazılarında ise sabahcı öğlenci eğitim etkinliği uygulanıyor.Maaş ise seviye olarak değişiyor..Üniversiteyi 4 senelik okuyanların daha yüksek aldığını biliyorum...Deneyimde sahibi olmak gerekiyor..Ama kendi özel kurumunuda acabilirsin sana kalmıs birsey..1 m den baslıyor sanırsam...özel gelişimde ise (sosyal hismetler,görme-işitme engelliler) bize gelen brans danısmanı 2 m maas aldığını söyledi..Türkiye'de özel gelişimi secen cok az kişi olduğundan buda...Gerekli acıklamayı yaptığımı umuyorum...daha ayrıntılı bilgi istersen iletişime gecebilirsin...Basarılar dilerim....
Terchiniz bu yöndeyse karar sizin (: tavsiye ederim...
ArSuu (: