Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
28 Ekim 2009       Mesaj #6
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

baş ağrısı olmaksızın 2 gundur özelliklede aksamları başımın içinde şiddetli zonklama var.aynı zamanda 2 gundur gripim ve 3 gun once hafıf bır trafık kazası gecirdim.acaba zonklamanın bunlarla bır alakası varmıdır yoksa bır doktara gorunmelımıyım
tesekkur ederim

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

uykudayken şiddetli zonklamaya başladı.arada bu ağrılar tutuyo.novalginlede geçiyo .novalginle bu kadar şiddetlii zonklama geçermi. çokmu önemsiz bir ağrı yoksa novalginmi çok iyi geliyor.beni uykudan uyandıracak kadar şiddetli.doktora gitmekten korkuyorum.kötü bişey çıkar diye.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.şimdiden tşkler.

Sağlık ihmale, gecikmeye gelmez. Sahip olduğumuz bedene bakmak, korumak görevimizdir. Başınızdaki ağrı önemsiz olabilir, sinirsel ya da daha önemli olabilir, bilemezsiniz. Aşağıdaki arkadaşımın mesajını da okuyun ve tetkiklerinizi yaptırın ve doktorunuza da güvenin. Geçmiş olsun.

Alıntı
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle bir nöroloji polikliniğine gitmenizi öneririm.. vertigo yönünden muayene olabilirsiniz. ancak film mr ve BT tetkikleri için doktorun uygun görmesi gereklidir. acil poliklinik çözümden uzaktır sizin için. bu normal prosedür. acil serviste rutin tetkikten ziyade akut müdahaleler yapılır. bir nöroloğa görünmenizi ve uzun zamandır bu şikayetlerinizin olduğunu söylemenizi öneriyorum. birde sadece baş ağrısı değilde diğer şikayetlerinizide belirtin
sağlıklı günler dilerim

Beyin Tümörü hakkında bilgi almak isterseniz alttaki linke tıklayınız:
Beyin Tümörü