Msn sanırım artık silenleri görmemizi istemiyor. Belli bir tarihten itibaren (tarih tam ne bilmiyorum ama 2-3 aydır sanırım) eklediğimiz insanlarda " sil " butonu direk aktifken, eskiden eklediklerimizde hiçbir şekilde aktif olmuyor. (silseler bile!!) Konuyu windows supporta mail atarak sordum. ve saçma sapan cevap aldım. Msn de silenleri ve bloklayanları görmek mümkün değilmiş, ama bir insan bir ara sürekli onlineken artık hep offline sa onun beni engellediğini anlayabilirmişim. Hay Allahım Yarabbim. Ben de silenleri yıllardır görebiliyoruz, bu yeni mi diye cevap yazdım, bakalım.
Bu arada sizde de oldu mu bilmiyorum. Dedim ya yeni eklenen insanlarda " sil" sürekli aktif diye. Geçen hafta bir gün bakarken aktif değildi "sil" butonu. ki bu insan listesinde olduğumdan emin olduğum biri =) ama ertesi gün gene aynı şey devam etti. Windowsta oynuyor kafasına göre galiba, tam bir açıklama gerekmez mi anlamıyorum.
Ve silenleri görmemizde ne gibi bir sakınca var bunun privacyle ne alakası var, adam silmiş işte. ah bir anlasam.