Arama

Tüketici bilinci nedir? - Tek Mesaj #20

fahri123456* - avatarı
fahri123456*
Ziyaretçi
19 Mart 2010       Mesaj #20
fahri123456* - avatarı
Ziyaretçi
Modoko dan aldığım mobilyayı firma yüzde yüz istediğim renk garantisini vererek cilalayıp gönderdi.Fakat ceviz yerine kızıl bir renk geldi.Ben geri gönderdim.İkinci defa yine olmadı.Kabul ettim mağdur olmasın diye.Ama mobilyanın boyası kabuk gibi dökülünce aradım söyledim.Sen büyütüyorsun dediler.NİSAN 2009 DA aldığım mobilyaya MART 2010 da gelip baktılar.Kendi yeğeni gördü ve şaşırdı.İlk defa başımıza geliyor dedi.Ve sadece masayı götürdü.Masa geldi rötuş yapılmış.Ama aynı diğer mobilya gibi soyuluyor.Firma sahibi cilalı mobilyaların hepsi soyulur dedi.Ama ben gittim denedim olmuyor.TÜDER den ihtarname gönderdim.3 tane ödemediğim senet var.onları avukata vericem dedi.Sirkeci heyetinden,levent tüketici mahkemesi ne gitmemi söylediler.SENET leri bekletme kararı çıkarırlarmış...Bugün gittim kimse bana bilgi vermedi.Dilekçe vermemi söylediler.Mahkeme açarsam herhangi bir bedel ödemem gerekiyor mu.Firma sahibi istediğini yap. O mobilyayı kimse yerinden oynattıramaz dedi.Televizyonlarda reklam yapılıyor hakkınızı arayın diye.Param olsa zaten avukat tutardım.Ben mobilyaya 3.350 TL.yi öderken firma sahibi zaten aldığın mobilya kaç para diyor.Üstelik kendi verdiği sözü tutmadığı için böyle olduğunu kabul etmiyor.Ayrıca halen faturamızı vermedi.Lütfen rica ediyorum,yalvarıyorum bana bir yol gösterin.şimdiden teşekkür ederim