Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
1 Nisan 2010       Mesaj #10
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bu konu neden uzadı anlamadım. Her üye ya da yetkili aday gösterebilir. Mayıs ayı için aday göstereceğimize göre de bu adayın Nisan, Mayıs ve geçmiş performansı önemlidir. Doğrusu bu olmakla birlikte adayların bazan bu performansı gösteremedikleri halde aday oldukları ve hatta seçildikleri de gerçektir. Bu durumdan dolayı da onları aday gösterenlerin hatası olduğunu hiç düşünmedim.

Forumda üye olmak bence ayın üyesi olmak kadar prestijlidir. En fazla aday gösterilenlerin aday oldukları şeklinde bir karar olmasa bile bu yönde bir uygulama olduğunu sandığım için adayımı önerdim. Adayım bu ay ve aday olacağı gelecek ayda performans gösteremezse zaten seçilemez.

Yeni katılan üyeler de yeterliklerini ispat ettiklerinde bu listede yer alabilirler ama onlar için de kriter önerilen ayda ve seçim yapılan yapılan aydaki performanslarıdır sanıyorum.

Kimsenin kimseye karşı olduğunu sanmıyorum. MsXLabs büyük ve kendi alanında iddialı bir forum ve bizler de onun birer parçası olarak gücünü sürdürmesini ve artırmasını istiyoruz.

Bu konu için yeterlik veriyorum . Lütfen yanıt verilmesin.