Arama

lilith82 - avatarı
lilith82
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #34
lilith82 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.şehirdışında oturan bir arkadaşım msn i açamadığı için benden yardım istedi. teamveawer ile bağlanarak yardımcı olmaya çalıştım.msn in ana sayfasında kullanıcı adı ve şifre girdiğinde bağlantı sağlanamıyor.bağlanıyor deyip uzunca bir süre bekledikten sonra msn ekranı donuyor.sağ alttaki msn ikonunda bağlanmadığı görülüyor ama msn in ana sayfasında donma oluyor.msn i kapatamadım.görev yöneticisinden durdurdum.program ekle-kaldırdan msn ait tüm parçaları kaldırdım fakat windows live temel parçalar bir kaç kez denememe rağmen kaldırılamadı. makinayı yeniden başlattım yine kaldırılmamış olduğunu görünce tekrar kurdum.yine aynı problemi verdi.makinasında kaspersky internet security yüklü.ayarlarını kontrol ettim gözüme bir problem ilişmedi.aynı zamanda mcafee antivirüs programı da nasıl olduğunu hatırlamadığı bir şekilde kendiliğinden eklenmiş.mcafee yi kaldırdım, makinayı yeniden başlattım ve tekrar denedik olmadı.makinasının tarih saatinde herhangi bir problem yok.msn açılmamasıyla ilgili herhangi bir hata kodu da vermiyor.problemi çözemedik. bilgisi olan biri varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. uzaktan çok fazla müdahale edemiyorum çünkü makinasında önemli programlar ve datalar var. gidip kurma gibi bir şansım yok.başka ne yapabilirim veya ne önerebilirim? şimdiden herkese teşekkürler.