Arama

yardım ederim - avatarı
yardım ederim
Ziyaretçi
23 Ağustos 2010       Mesaj #11
yardım ederim - avatarı
Ziyaretçi
arkadaş bak benim civciv yem yiyor su içiyor ancak 2 dakka da bi cıyak sesine benzer bir ses çıkartıyor ben renkli civciv aldım 4 tane biri mor,biri mavi,biri sarı,biri turuncu ancak mor öldü kardeşim üzerine bastı kardeşimi iyice bi dövdüm şimdik mavili olan ilk aldığım günden beri cıyak diyor du ama ben onu aldım yatağıma soktum yorkanı örttüm üzerine ama bende yanında yattım 10 dk bekledim bunu günde 2 kere yaptım 3 gün sonra iyileşti çünkü ısındı ama bugün yani 2010/8/23 de yine aynı şey oldu yarın yine ısıtacağım bak onları bir kutuda besle kışın ve sonbahar birlambayı kutunun üzerinden sarkıt ama yazın yapma sıcaktan patlarr günde en az 1 saat bahçeye sal ama bahçede içki camı nın kırıkları falan olmasın pis şeyler kaıtlar olmasıın yoksa kaıdı yer hasta olur cam ayanı keser ölür ve bahçede tel olsun kedi az olsun eğer tel örgü yoksa sen başında dur temiz su ver kum -toz gibi bir yem var ondan ver o en güzel yemdir akşamları uyusun hep uyandırma yoksa uykusuzluktan ölür bide yanına 3 veya fazlası civciv koy aynı yaşta olsaiyi olur çünki anlaşırlaar bide sitelerden fazla faydalanma bazıları kandırır ve civcivin ölür onu veterinere götür tavuk olunca garajın souk ise ölür
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.