Arama


CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
5 Kasım 2010       Mesaj #1
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bu çözüm makaleleri kullanıcılara Windows Live Hotmail'in oluşturma sayfasındaki Yeni Ekle Çubuğunu kendi postalarına ekleme seçeneği hakkında bilgi sağlar.
Kullanıcılar, Hotmail’in önceki sürümündeki oluşturma sayfasını ziyaret ettiğinde "Ekle" menüsü eylem çubuğundaydı, Hızlı Ekle Bölmesi sayfanın sağ tarafına genişletilmişti ve Zengin metin düzenleyici Rich Text Editor (RTE) çubuğu ifadeler içeriyordu. Daha birleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için biz bu özellikleri RTE üstünde bir giriş noktası içerisinde toparladık. Bu Ekle çubuğu olarak bilinir.
Ekle çubuğu doğrudan "Konu" metin kutusunun altında ve ekleme bölümünün üstünde bulunur. Eğer ekleme bölümü UI içerisinde görünmezse, Ekle çubuğu doğrudan RTE üstünde görünür.

Not -
Kullanıcıların Ekle çubuğunu kullanarak belgeler ekleyebilmeleri için, IE veya Chrome veya Safari tarayıcılarını kullanmaları gerekir.
Ekler: Bu seçenek yerel bilgisayardan e-postalar’a dosyalar eklemek için kullanılır.
Office belgeleri: Bu seçenek kullanıcıların e-postalarına office belgeleri Word, Excel ve PowerPoint’i eklemelerine olanak sağlar. Bu özellik Silverlight’ın yüklü olmasını gerektirir.Kullanıcılar Silverlight’ı yüklemediyse, dosyaları ekleyebilmeleri için yükleme yapmaları istenir. Silverlight'ı yükledikten sonra değişikliklerin etkinleşmesi için tarayıcıyı yeniden başlatmanız gerekebilir.
Alıcıların bu dosyaları görüntülemesi için Office programının en son sürümüne gereksinimleri olmaz.

Lütfen unutmayın – dosya eklemek için Office dokümanlar seçeneğini kullandığınızda, yalnızca office belgelerini eklemek mümkün olacaktır.
Fotoğraflar: Bu seçenek fotoğrafları e-posta’ya eklemek için kullanılır. Kullanıcıların SkyDrive albümleri, Bing görüntü arama veya web küçük resimlerinden (web clip art) fotoğraflar ekleyebilmeleri mümkün olacaktır.

Kullanıcı " SkyDrive üzerinde albüm oluşturma" ya tıkladığında, eğer Silverlight’ı yüklediyse, bu Silverlight dosya seçicisini başlatır. Kullanıcı Silverlight’ın yüklenmesi bitmeden buraya tıklarsa, bu dosya menüsüyle aynı UI "Yükleme konumu…" nu gösterecektir. Kullanıcı Silverlight’ı yüklümediyse bu işlevi kullanabilmek için Silverlight’ı yüklemeleri gerektiğini bildiren açılır bir pencere görürler.
NOT: Office dokümanları ve yükseltilmiş fotoğraf yükleme deneyimi (SkyDrive’dan yüklet) yalnızca birkaç pazarla sınırlıdır. Bu özelliği 2010 sonunda tüm pazarlarda kullanılabilir hale getirmeyi planlıyoruz
Bing Yoluyla: Kullanıcıların, resimleri, küçük resimleri, haritaları, film gösteri zamanlarını, restoranlar ve yerel etkinliklerin ayrıntılarını bir iletiye eklemeleri mümkün olacaktır. Bu Bing arama motoru ile desteklenmiştir.
Bing Yoluyla, ekranınızın sağ tarafında bir QuickAdd (Hızlı Ekle) bölmesini açar.

İfadeler: Bu menü öğesine tıklamanız, ekranınızın sağ tarafında QuickAdd Bölmesinin ifadeler sayfasına açılmasını sağlar.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...